Not seeing a Scroll to Top Button? Go to our FAQ page for more info.

kakmonstret



När jag var liten så hade jag ett gosedjur med kakmonstret,han följde mig överallt. Tänk om det hade funnits såna här muffins då. Då hade jag nog varit glad =)

Tja ba

Hej alla

Mest sovit hela dagen, magen som bråkar. Men har nu fått hem min medecin iaf, så nu hoppas jag på bättring. Ätit tonfisk, tonfisk och åter tonfisk idag. Lär nog inte vilja ha det på ett tag. Nyss kvällsfikat, lyxade till det med lite banan och nyponsoppa. =)

Gubben är iväg till en kompis ikväll för att spela en massa wii, men han skulle "försöka" komma hem tidigt. Sker det så LOVAR jag att rita ett kors i taket. (lovar bildbevis)

Finns det nån vettigt klok människa som tittar på Paradise Hotel?????? Bara undrar. Tror det är världens sämsta program. Suck!

 

Bajs, bajs

Suck

Fy vad less jag är på min mage, vill bara ge bort den. Men är nog ingen som vill ha den. Hann inte på apoteket innan dom stängde heller, så jag hann inte hämta ut min medecin. Har nån gammal hemma så jag får väl ta och prova den tills jag hämtat ut imorgon.

Gubben är just nu och städar lokalen. Jag sitter i soffan i morgonrock och orkar inte röra mig. Jävla skit.
Hoppas det blir bättre. Är säkert en reaktion på allt som hänt senaste tiden. Stress med skolan och allt.
Börjar ju den nya på måndag, så då ska jag fan i mig vara frisk. Går dit ändå, så det så.

Nu ska jag se om det finns nåt att snällt att stoppa i magen innan Let´s dance börjar igen. Sen ska jag lägga mig och dö en smula i sängen.

Kramiz

Gratis sms

Hittat ett ställe som man kan skicka gratis sms ifrån, är lite osäker på hur många man får skicka per dag men det är GRATIS

Rega er gärna

http://www.gratissms.se/z0nepyjnvk

Lite synd om mig idag....

Har bäddat ner mig i sängen och här stannar jag nog ett tag. Har ett skov i magen och den är inte alls glad. Fått kortison av läkaren, men det ligger på apoteket. Gubben får nog vara snäll att hämta det när han slutar.
Vet ju vad jag gör i helgen då, suck. Men pigg ska jag vara till på måndag, börjar nya kursen då.

Här kommer lite om Ulcerös Colit:

Ulcerös kolit är en vanlig inflammatorisk sjukdom som orsakar inflammationer och sår i tjock- och ändtarmen.

Ulcerös kolit kommer vanligen smygande i 20-30 årsåldern och beroende på hur stor del av tarmen som är inflammerad och hur kraftig inflammationen är blir symtomen olika. Vanliga symtom är återkommande perioder med blodiga och/eller slemblandade diarréer och magsmärtor. Smärtor långt ner till vänster i buken som går över efter tarmtömning är också vanligt.

Vid mera uttalad sjukdom kan feber, illamående, viktminskning, uttalad orkeslöshet och magsmärta förekomma. Ibland drabbas även andra delar av kroppen av inflammation. Vanligast är att man får problem med lederna, ögoninflammation eller hudförändringar.

Typiskt för ulcerös kolit är att perioder med besvär varvas med perioder då man mår bra (så kallade skov). Symtomen varierar beroende på hur kraftig inflammationen är, och hur stor del av tarmen som är angripen.

Det var bara lite allmänt.

Kram på er och ta hand om varandra

Ingen rubrik, kom inte på nåt

Idag har jag äntligen fått tummen ur och varit på prommis, och skönt var det. Samma imorgon, för det hinner man. Tar ju inte så lång stund och så blir man så pigg oxå.
Umgåtts lite med vännen Anne-lee idag, var kul. Tyvärr så träffas vi inte så ofta. Man har ju så mycket med familj och allt annat så det blir lätt så.

Imorgn ska det städas lokal och städas hemma, sen äntligen helg. Kommer att ha huset fullt med barn i helgen så det blir kul. Man brukar ha fullt upp även om barnen är stora. Gubbens bror kom hem från Spanien idag, ska nog ta oss dit nåt i helgen för att höra hur dom har haft det. Från 30 graders värme och hem till denna kyla. Fy!

Kommer att börja min nya skola på måndag, känns både spännande och lite pirrigt. Men är övertygad om att jag tagit rätt beslut. Blir kortare dagar, inga resor (nästan), och så har jag nära till barn och kommande barnbarn.

Man kanske skulle lura med nån kompis på bio i helgen, nån som är sugen?

Peace =)

Äntligen

Nu har jag äntligen tagit mitt beslut. Var nog det bästa att göra.

Kommer att från och med måndag att plugga i Umeå istället, kommer att funka mycket bättre. Inga långa resor, inte så långa dagar, plus att jag hinner träffa barnen mer. Kommer att bli super.

Ska bara tvätta klart sen blir det en tidig kväll...tid hos läkaren imorgon.

Kram

...och ännu mer

Tårtan

Televinken, kapten zoom
Ville, valle och Viktor


Och till sist ett progem som man fortfarande är rädd för =)

Lite nostalgi från barndomen

Satt och kollade runt lite på bilder på barnprogram som man satt och såg när man var barn, här kommer några smakprov. Minns ni?










Min nya favvo

Jag som aldrig, och då menar jag aldrig gillat mörk choklad. Nu är det min nya passion, testa den här. Helt underbar

Svåra beslut

Har ett svårt beslut att ta, fast egentligen är det inte så svårt. Skulle underlätta mycket i min vardag, men måste tänka över saken ordentligt. Vill inte ta några förhastade beslut.

Pratat lite med mina vänner och min man för att få lite olika syn på saker och ting, men jag blir inte riktigt klok på hur jag ska göra.

Hur skulle ni göra??

Exempel 1,

idag gör du nåt som du kanske gillar, men det funkar inte till 100%. Du känner dig inte riktigt nöjd med dig själv.

Exempel 2

Du gör en ändring i det du gör. Är fortfarande nåt du gillar men kanske inte lika mycket som exempel 1. Men livet blir så mycket enklare.

Svåra val.....

Kram alla, och ta hand om er

2010-01-13

Inte helt oväntat så glömde jag kameran hemma när jag for på kalas, totalt dement är man. Men trevligt hade vi, och väldigt gott fika fick vi.

I måndags började skolan, var riktigt skönt att få tillbaka vardagen. Idag var jag tyvärr hemma för att magf*n bråkade, men ska iväg imorgon. Ska köpa lite shots och så, så jag kan ta hand om magen. Har resten av massagen imorgon och jag vill verkligen vara med på den. Så det är bara att kämpa på. Får bli nåt snällt för magen till middag oxå.

Ska ut och handla lite när gubben kommer hem, lite som fattas här hemma. Sen blir det att göra klart och plugga lite. Har ett mindre prov på fredag och sen har jag masdodontprovet i psykologi på måndag. Vet vad jag har att göra i helgen =)

Kram alla

Kalasdagen

Idag ska vi fara och fira vännen V, hon har öppet hus. Ser fram emot det. Både att se henne och att få lite gott fika =)

När vi sen kommer hem så ska jag fortsätta med projekt klädkammare. Började igår och det kommer att bli så bra. Har rensat massor, men kommer att rensas ännu mer. Hatar  att ha en massa saker i onödan. Var lite skönt efter man separerat och inte hade så mycket saker. Frågan är ju då hur man kan ha samlat på sig så mycket skit på några år????????

Just nu står det två fulla sopsäckar med kläder och div som snart ska få se soprummet. Hoppas att det blir minst en säck till.

Nej nu ska jag ta och göra mig klar för kalas, tjing.

Ska försöka få med lite bilder från kalaset i nästa inlägg

Peace out.........

onsdag, söndag...vad tusan är det för dag nu då?

Verkar som saker och ting verkar lösa sig, men är en bit kvar. Skönt är det att det är på gång iaf.
Nu längtar jag verkligen till skolan börjar och det blir lite vardag. Behöver det. Har verkligen blivit en soffpotatis under lovet. Skärpning bruden.  Tänker bara att, IMORGON då ska jag ta tag i allt. Men som alla vet blir det ju inte så.

Vännen A som jag går i skolan med, hon har skaffat en lght i Vindeln och ska bo där. Ska gulla med henne ordentligt så kanske jag får sova där nån natt i veckan. Mutar henne med pengar och mat, hihi.

Börjar bli less på alla röda dagar oxå, iofs kul att ha gubben hemma. Men nu får det vara nog med helger =)

Puss och kram alla, ska surfa vidare

//Den lata Helen

klagomål

Har fått klagomål på saker jag skriver i min blogg. Om det stör, LÄS INTE!

Var ungefär det jag vill säga idag =)

Helgen som varit

Helgen har varit helt ok. Igår bjöd jag in mig till syster för att äta hennes helt underbara crepes. Mums. Kan inte få nog av dom. Tack syster för den goda maten och det trevliga sällskapet =)

Till veckan blir det till att ladda upp inför skolstarten. Nu blir det att köra hårt den här terminen. Bara för min skull jag gör det =)

Emelie kommer tillbaka till sverige i natt, men stannar kvar´i H-sund för dom kommer så sent. Gissar att hon vill hem fort imorgon för att kolla sin försenade julklapp som kom med posten medans hon var borta.

Träningen ska jag ta tag i oxå, måste. Bara det att tummen sitter fast såååå hårt. Hör gärna av er om ni vill göra mig sällskap.....

Ska nu återgå till att leta den försvunna tv-tidningen. Har hittat omslaget så resten av tidningen borde inte vara allt för långt borta. Misstänker starkt att det är Lurven som läst den, men han vägrar säga vart den är.....

tjing

Grattis vännen V som fyller 40 idag

Grattis, grattis gumman. Ser fram emot kalaset nästa helg. Massa gott =)