Not seeing a Scroll to Top Button? Go to our FAQ page for more info.

Onsdag

Sitter och ser på tv samtidigt som jag datar. Sitter lite skönare i soffan än vid köksbordet iaf. Sitter och ser S rehab på femman och försöker få ihop morgondagen.
Ska till frissan imorgon, är verkligen dags. Tror det var i september sist jag klippte mig. Rätt slitet då med andra ord. Tittat på frisyrer på nätet och hittat en som jag vill ha. Får se om jag kan få fram det till frissan, återstår att se. Hittade även en bikini förra veckan som jag provade, och den satt som gjuten. Ska och kolla imorgon om den finns kvar. Gör den det är det tänkt jag ska ha den =)

Dum, dummare, dummast?

Har nu lämnat in min 3:e inlämningsuppgift på min distanskurs. Även om själv uppgiften den här gången sög mer fett än någonsin så är det skönt att ha den gjord.
Det här med distansstudier verkar vara min grej, funkar klockrent.

Efter jag skickat in den så har jag lagat middag. Snörde ihop nåt med bacon, lök, pasta, kryddor och så knäckte jag ett ägg över. Typ en carbonara då. Har sen suttit och fixat lite till midsommar. Lite lekar hade jag  tänkt mig och en liten tips runda. Äntligen fått ihop lite frågor och det är dags att skriva dom. Hade tänkt skriva ut dom på skrivaren men går minst lika fort för hand.

Trots prat och prat så blir man besviken igen. Hur dum får man vara??? Eller är det så att man låter sig bli behandlad hur som helst. Tror på det sistnämnda!

Ska nu ta ur den rena disken och bädda ner mig i sängen med en bok......sussa gott alla

Uttråkad till 1000Uttråkad till tusen........Vill nån rädda mig från min misär? =)

Äntligen

Igår gorde jag nåt som jag borde gjort för längesen, men antar att tiden inte var mogen. Har en lunta papper hemma som är ifrån en utredning när jag vart tvångsomhändertagen när jag var liten. Har första haft den hemma i många år, sen har den fått ligga i ett  skåp hos psykologen.
Vid förra besöket hos henne så kände jag att det var dags att ta hem den igen.
Luntan har legat på köksbänken och jag har funderat på vad jag skulle göra med den? Igår slog det mig, den ska BRÄNNAS. Så sent igår kväll så tog jag min lunta, gick ut till grillplatsen på gården och tände på. Var enklare sagt än gjort. Var fan så segt papper =(  Men med lite våld och tändvätska så brann skiten upp.

En härligt känsla infann sig i kroppen efteråt och jag har sovit så bra i natt (inte gjort det på länge) Så att gå ut och bränna skiten och säga hej då till det förflutna var nog en bra idé. Undrar om grannarna tycker samma? Dom funderade nog på vad jag gjorde där ute igår =)


Färdig!

Mardrömmar

Har haft en hemsk natt. Har haft mardrömmar. Inte såna här påhittade utan dom är tagna ur verkligheten. Suck! Trodde att jag verkligen kommit förbi det. Är ju typ 100 år sen. Men är nog det att det varken vart polissak av det eller att jag bearbetat. Ut ska skiten tydligen iaf. Inga många jag har berättat det för, och jag sitter i valet och kvalet och funderar på om jag ska skriva nåt här. Men bloggen är ju för MIN skull, så jag ska ju kunna skriva om vad som helst, eller hur?

Då kör vi.
Minns inte exakt när det var, men var i 7.an eller 8:an och man hade upptäckt det där roliga med alkohol. För att göra en lång historia kort så hade jag fest hemma iaf. Och vart lite för full så jag la mig på min säng för att sova. Var ordentligt full! Visade sig då att 3 killar hade utnyttjat det där medans jag låg där. Har bara tyvärr korta minnesbilder av det. Visade sig även att folk satt och tittade på. Nu när jag sitter och skriver det så blir jag så upprörd. Blir annorlunda när man ser det i skrift. Anmälde dom inte, för jag har bara enligt rykten hört vilka dom är och nu är det alldeles för sent.
Undrar om dom ens minns det? Jag gör då det.........