Not seeing a Scroll to Top Button? Go to our FAQ page for more info.

Önskelista

Tänkte underlätta för er som vill köpa klappar till mig. Har bara tre önskningar just nu, så kolla gärna med varandra så ni inte köper samma =)




En sån klocka, fast den ska vara svart

Wild and crazy

Lite wild and crazy har vi varit idag. Tog en dusch *bara det är ett stort wow*, med skakiga ben och en ren lekamen så for vi ut med bilen, och delade på ett skrov. Mums. Första riktiga maten på........*tänker*.............länge. Sen for vi på willys för att inhandla lite mat att ladda kylen med. Eftersom ingen orkar laga mat så vart det tonfisk på burk, nudlar och massa frusna färdigmat. Nöden har ingen lag.

När vi kom hem så var vi så slut att vi somnade som två klubbade på soffan. Vi är nog inte så friska som vi tror.

Nu går jag ut i strejk, igen. Vägrar vara sjuk en dag till, så det så

*puss*

Jada jada

Sitter och planerar för dom sista julklapparna, lika svårt varje år. Man vill försöka få till nåt personligt, inte för dyrt och nåt dom förhoppningsvis tycker om. Att man sen är sjuk och har gröt i hjärnan gör inte saken bättre.

Ikväll har vi inte gjort många knop. Börjar kännas i min nacke och i mitt huvud att jag legat för mycket. Ont som f*n. Drömde inatt att S skulle bjuda mig på en resa till New York men vågade inte flyga. Var inte första resan hon bjöd mig på som jag hoppat av. Hoppas jag vågar flyga med i nästa dröm =)

Gubben har lagt sig och jag sitter uppe och surfar lite, och ser Leno. Har för ont för att lägga mig.

Hoppas att vi blir friska snart så att barnen kan komma hit, saknar dom massor. *längtar*

Sov gott alla, utom ni som inte sover då ;)

 

Kramiz

När jag blir frisk

När vi blir friska ska jag och gubben gå på bio, har ÄNTLIGEN kunnat enas om en film. Det blir *trumvirvel*



Fy vad jag är less

Less på att vara sjuk. Önskar inte min värsta ovän det här. Långdraget är det oxå. Trodde jag skulle vara feberfri vid det här laget, men icke.
Liggsår kommer jag att få oxå, inte riktigt van att ligga så här mycket. Inte ofrivilligt iaf. Men tycker det borde böra vända snart. Annars blir jag galen......

Kram på er alla och njut av att ni är friska

Galen kattant?

Nu blir nog mina döttrar bara ännu mer övertygad om att jag är en galen "kattant", men det bjuder jag på =)

Nöff, nöff



Om det är den hemska flunsan det vet jag inte, men sjuk är han. Min lilla gubbe, tycker synd om honom. Hoppas att det vänder snart iaf. Han har ätit sin första dag med Tamiflu så snart borde det väl hända nåt.
Skulle haft en sjuksköterskeuniform, haha. Nej skämt åt sido så hoppas jag han blir frisk snart. Vill som inte lämna honom ensam när han har över 39 grader och har diabetes. Man vet ju inte om han skulle missa att märka en känning eller så.

Att det däremot kan vara så otroligt uselt på tv en fredagkväll, inte klokt. Nu går jag ut i strejk, eller skaffar en Boxer =)

Just nu är det endast jag och kissarna vaken, några av dom iaf. Känner mig inte speciellt trött så jag får väl sitta och roa mig på fb så gott det går.

Har äntligen hittat en film jag vill se på bio, 2012. Gäller bara att lyckas hitta tid att se den. Plus att folk vill inte umgås med mig för tillfället, förstår inte det =)

Nu ska jag fortsätta surfa runt lite och hoppas hitta nåt kul att se på....har ni tips på vad jag kan hitta på för att roa mig så säg gärna till

kramiz

Aj, aj

Aj, aj gör det i mig. Hade massage på skolan igår, och det var skönt. Men hade otroligt ont på vissa ställen. Så nu har jag väl triggat igång nåt. Är yr, ont i huvudet och illamående. Ska ha massage imorgon oxå, kan nog bara bli bättre efter det här.
Är otroligt kul men mycket att komma ihåg. Får träna, träna och åter träna.

I fredags var vi på begravning. Tror inte jag varit på nån finare och mer personlig begravning. Så villjag oxå ha det =)

Vart inte mycket skrivet idag, orkar inte sitta vid datorn.
Sköt om er så skrivs vi senare *kram*

sjuk



Och vi som ska på begravning imorgon, hur ska det gå. Hoppas det är bättre imorgon.

Snö

har det kommit inatt, inte så mycket men så fint. Vet att man hinner bli bra nog less innan den försvinner, men är myyyysigt med snö.

Kalaset gick bra, inte för lite folk och inte för mycket. Alldeles lagomt. Hann med alla gäster bra oxå, är inte ofta man hinner det. Hon fick lite smått och gått, tror hon vart rätt nöjd.
Tog en bild på en liten del av sakerna......



Vart så förälskad i dom små tofflorna. Snart är lilla skrutt*n hos oss. Längtar.

Idag så vet jag inte riktigt vad vi ska ta och hitta på. Bara mysa och ta det lugnt tror jag.

Puss på er

Idag är det ingen vanlig dag, för idag är det Anglicas födelsedag *sjunger*



Grattis grattis min lilla gumma. 17 år idag =)

Var inte längesen du var liten och sprang och tjoade. Hoppas att du får en underbar dag.......

Ufo?



Haha, nu förstår jag varför ingen har hört av sig.

Om jag nu ska ta det från början så gjorde jag och min syster nåt otroligt barnsligt härom helgen. Satt och tog lite kort med våra mobiler. Just det här kortet vart ganska collt i mobilen, såg ut som vattentornet höll på att lyfta (som ett rymdskepp)
Vi tänkte då vara lite skojiga och mms:a in till en lokaltidning och en "lite" större tidning, vi kan kalla den Aftonbladet =)
Ingen som helst respons fick vi, inte så konstigt alls. För nu när man ser bilden i större format så ser det inte alls lika coolt ut. Haha. Dom undrar nog vilka puckon/idoioter/fulla människor det var som skickat det.

Vi får försöka mogna till och ta riktiga bilder.