Not seeing a Scroll to Top Button? Go to our FAQ page for more info.

Äntligen

Äntligen är det dags för skola igen. Varit skönt och roligt att få vara med bäbisen. Tyvärr har jag varit sjuk den senaste veckan så jag har inte kunnat vara med bäbis. Står massor om RS virus och sånt i tidningarna och det vill man ju inte att han ska få.

Dom har nu bestämt namn och det blir OSCAR, sött som tusan.
Ska nu ta och packa väskan inför imorgom, börjar dagen med Ma B =)

kramen

Bara till er

Livets efterrätt

Dom som säger att barnbarn är livets efterrätt har helt rätt. Och A och T är så duktiga, dom har verkligen kommit in i föräldarskapet bra. Har ju gått så kort tid ännu.

Det jag har lite svårt med är nog att hon blivit "vuxen" så fort och inte behöver mamma. Men det är ju livets gång =) Är nog jag som har svårt att vänja mig. Men mina barn kommer ju alltid att vara mina och jag kommer att vara mån om dom. Har lite svårt att sätta ord på det. Dom har ju varit små och behövt mig i så många år. Nu ska jag inte låta bitter. Är glad att dom tar steget och utforskar livet (dom bra sakerna då), och alla mammor känner nog så ska jag tro.

Har då fått världens finaste barnbarn. Lovar att han kommer att bli bortskämd, både med kärlek och saker.

Nu ska jag fortsätta se på dom patetiska husfruarna på femman. Snacka om att inte ha kontakt med verkligheten

Bye *vinkevink*

Vaknade före tuppen

Gjorde jag även i natt, fattar inte varför. Ja, ja - går väl till sig. Fick reklamen från Guldfynd härom dagen, och var EN sak som jag fastnade för direkt. Har inte så mycket smycken och när jag väl köper så blir det oftast nåt billigt skit från glitter eller nåt annat ställe. Dom äkta smycken jag har som jag alltid använder är vigsel/förlovningsring och en ring från mamma som jag faktiskt har haft på mig sen 1994. Vill som inte byta ut som heller så jag kan ju titta på den här och drömma lite

Redan dement

Glömde ju skriva hur stor guldklimpen var. 3280 och 49 lång. Han ville inte riktigt sträcka ut sig så dom tror han är lite längre =)

Nu längtar jag riktigt efter dom, men dom blir nog kvar några dagar till

LOVE

Stolt mormor

Har jag blivit, och han är världens finaste =)
Förslossningen gick bra, och fort. Min Angelica var så duktig *stolt*
Fick träffa honom en snabbis igår efter att han fötts, men vart en kort stund. Alla var rätt trötta och det förstår jag ju.
Som jag förstått det så är det besöksförbud på BB, och det är ju lite tråkigt.Men dom behöver nog all tid med den lille innan dom kommer hem.

Tog massor av kort på honom, men lägger inte ut några. Tror inte att dom vill det så då låter jag bli.

Nu blir det schlager för hela slanten *yeahhhh*

Spännande

Imorgon är det BF, undrar om den lill* kommer på beräknad tid =)