Not seeing a Scroll to Top Button? Go to our FAQ page for more info.

Utmaning

Utmaningen
Regler: Det här är svårare än du tror!
Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn!
Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord eller ljug!
Om personen som gjorde innan dig har ett namn som börjar med samma ord som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort.
Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar!
Lycka till!

Mitt namn börjar ju på... H

1. Vad heter du? Helen
2. Ett ord på fyra bokstäver: Häst
3. Flicknamn: Helena
4. Pojknamn: Hugo
5. Yrke: Handkirurg
6. Färg: Havsblå - är det verkligen en färg?
7. Klädesplagg: Hatt
8. Mat: havregrynsgröt =)
9. Sak i badrummet: Handfat
10. Plats/stad: Härnösand
11. En orsak att vara sen: Halka
12. Något man skriker: Helvete!
13. Film: Hajen
14. Något man dricker:
15. Band: Hammerfall
16. Djur: Hund
17. Gatunamn: Hästskovägen
18. Bil: Honda
19. Sång: Hard Rock Halleluja
20. Aktivitet med mer än en deltagare: Handboll

Det här var riktigt svårt. Vet inte vilka jag ska skicka den till så alla frivilliga som läser här får gärna göra utmaningen. Meddela mig när ni gjort den.

Var tacksam för varje dag

Här har det hänt massor den senaste tiden, vet inte riktigt vart jag ska börja. En "vän" till familjen har blivit sjuk och inte på ett bra sätt. Har inte tänkt gå in på vem det är och vad det är för sjukdom. Med respekt för henne. Hon finns i våra tankar och hjärtan.
Det har som fått sitt eget mående att vara så litet, och det är det. Man får en tankeställare när nåt sånt här händer. Massor av tankar i huvudet men vet inte riktigt hur jag ska skriva ner dom, så dom får vara kvar i mitt huvud ett tag till.

Nu lite annat :

Har tänkt försöka få bort mina egna demoner. Ska ta med mig en  kamera och gå runt området jag växte upp i. Ta kort, skriva ner lite minnen och sånt om varje ställe. Alla sätt är ju bra att bearbeta saker och ting, eller? Känner egentligen att jag är less att gräva i allt gammalt, men eftersom jag mår som jag mår så måste det ju vara nåt som jag inte bearbetat. Ha DU nåt bra tips så tar jag gärna emot det.

Nu ska jag gå och plocka lite bryn och fixa till mig. Ska till läkaren och vill ju inte ha  ögonbryn som leif "Loket" Olsson. Är värdelös på att plocka så jag lär nog likna honom. Ha ha.

Hoppas att Achmed (Lurven) sover inatt, han har en förmåga att vilja väcka mig. Han är ju så söt att man nästan inte kan bli arg på honom, men billig är han sådär vid 4 snåret när han vill att jag ska kliva upp.

Mitt motionerande har väl gått sådär, första veckan var jag så duktigt. Sen har jag inte "hunnit". Ska ta tag i det redan imorgon, blir en prommis ner på stan. Där ska jag träffa vännen A på lunch och sen optikern. Efter det blir det husläkaren, har inte bestämt om jag ska ta en prommis dit eller om det blir buss.

Kram på er alla och ta väl hand om er

Optikern

Idag ska jag till optikern och låna hem lite bågar. Ska senare i veckan kolla synen och beställa nya glasögon. Hoppas jag hittar några riktigt snygga, vore inte helt fel.
Lät som vännen V skulle bjuda på lunch oxå, blir bara bättre och bättre.
Ska nu stoppa nåt litet i magen så man orkar promma ner på stan, trots att det är - 16. Finns inget dåligt väder finns bara dåliga kläder, tror det var nån vis människa som sa det.

Återkommer i eftermiddag med ev bilder på bågar *håll tummarna*

Alla hjärtans dag är det idag

...och jag hoppas att ni får en supermysig dag. Med eller utan käresta.

Äääntligen fredag och helg

Äntligen helg! Då får man rå om gubben lite. Han är ju borta mest hela veckorna. Är iofs bra när lönen kommer, men saknar att få "kramas" lite.
Ikväll ska vi spela lite sällskappspel och ha trevligt. Än vet jag bara att vännen S kommer hit, men det brukar alltid bli flera. Lovar S att du ska slippa vårat schlagerspel ikväll. Hihi. Tror jag drar fram vårat favvospel istället.

Nu ska det städas och plockas lite och även hinna med lite "dagens träning"

Kram alla

Äntligen har jag lärt mig

Har under massa år läst böcker till och från, men dom har oftast handlat om samma sak. Trasiga familjer, missbruk osv. Mår ju tydligt inte bra att läsa dom men gör det ändå!?? Har nu tagit beslutet att  lägga dom böckerna åt sidan och läsa andra. Tar gärna emot tips på böcker och författare.

Ordnat lite offerter ang gårdens IKEA resa, får se nu vad "ledningen" säger.

Kram och ta hand om er

Nu börjar jag bli less....

...Datorkräk!!

.......fleeer...och ännu fler bilder

Daton hänger sig när jag försöker lägga in  miniatyrer och för många bilder åt gången. Så jag får dela upp dom.Bilder från schlagerkvällen