Not seeing a Scroll to Top Button? Go to our FAQ page for more info.

Lite av varje och lite till....

Hej alla

Hänt en hel del sen jag skrev här sist. Det roligaste kan vi ju då börja med, har kommit in på min utbildning =)
24 Augusti börjar mitt nya liv, känns spännande men samtidigt lite skrämmande. Har ju varit hemma nästan i 10 år. Hoppas verkligen att det är rätt för mig. *håll tummarna*

Midsommarafton tillbringades med svågern och svägerskan. Började dagen med trevlig sill lunch, gott gott. Efter det vart det lite kaffe och en smaskig tårta som Roger gjort.

Resten av kvällen blev det grillning, en massa surr, brännboll och kubb. Avslutade kvällen först av alla (som vanligt) medans dom andra gick ner på nydala och badade.

Idag var syster S och hennes kille förbi hit och lämande ett mackjärn som pappa köpt åt oss. Det är rött och med Musse Pigg.
Hittade även ett spel idag som vi köpte, Schlagerspel från Alga. Så nu du Sami, ska du få vad du tål. Bäst att du börjar plugga =)
Till grillningen igår var det nån som hade med sig en sås som var så underbart god, MANGO RAJA. Den är nu inköpt och smakar helt underbart, tycker ni ska prova.

Gubbsomnade på soffan här en timme så nu är man väl vaken resten av natten =(

Imorgon ska jag och syster iväg på bilbingo, ska bli kul. Hoppas turen är med oss oxå. Sen efter middagen ska jag och gubben iväg och träna. Först blir det lite på gymet, sen har vi bokat en tid för squash.

Bye, bye alla. Ses imorrn.


 

Guldkort
Har varit och ordnat träningskort, äntligen. Gubben får ju sitt genom jobbet, men inte jag. Lite roligare om man kan träna tillsammans. Har mitt första pass imorgon, ska bli härligt. Bara det inte regnar så fasligt, cyklar ju dit. Kan äntligen boka in mig på ett pass Afro Power (eller vad det nu heter), tycker det ser så otroligt härligt ut. Hoppas bara att jag får med mig nån. Annars inte hänt så mycket idag, regnet öser ner och man har bara varit inne. Men man får ju en del gjort iaf.

Nej nu ska jag packa träningsväskan och göra mig redo för imorgon. Guds frid på er alla

Min dag i bilder

Fun Light

Har ni det hemma, så kolla gärna i korken. Står en kod där. Är ni riktigt gulliga så ger ni mig den. Jag kan vinna saker =)

Ldb

Fick jag av vännen K idag, snäll =)
Har fastnat för den serien, har tvål, hudkräm och det mesta som finns.

Tack, tack K

Onsdag hela dagen

Idag har dottern A avslutning och ett härligt sommarlov väntar. Skönt. Ska ut med vännen K på prommis, är den sport jag behärskar. Ha ha.
Annars inget speciellt än det vanliga. Försöker hitta en bikiniöverdel, svart, vit och helst turkos. Men det är inte det lättaste, finns mest bara trekants och det passar bara unga och såna med silikon. Ha ha. Jag får leta vidare.

Fick ett samtal från vännen Å igår, hon påstår sig har anmält oss till ett program på tv och dom skulle ringa oss. HJÄLP. Får se hur det blir med det, vill verkligen inte vara med på tv.

Kram alla och på återseénde

Inlines

Var en syn för gudarna =)Solen skiner

Och jag har varit ute med dom här rackarna idag,

Helgen

Var bara allmänt trevlig. Fredagen tillbringade jag ju nere på brännbollen. Är väl inte direkt kung på att spela men kul var det. Inga bilder därfrån än vad jag sett.

Lördagen gick i Rockens tecken. Satt ute i solen med gubben och lyssnade på Whitesnake och bara njöt, kvällen tillbringades nere på stan.
Jag ÄLSKADE Whitesnake, vet dom som inte tyckte dom var speciellt bra. Men jag tyckte dom var super.

Söndagen (morsdag) tillbringade gubben och jag mest i sängen. Trötta och slut efter en lång helg.

Lägger ut lite bilder från helgen, tyvärr inga från Nordic Rock