Not seeing a Scroll to Top Button? Go to our FAQ page for more info.

Dag 05 – Vad är kärlek?


Lite dålig på att skriva om mina 30 dagar. Men gör nu ett tappert försök.  Kärlek!?
Kärlek för mig är inte bara det mellan en man och en kvinna. Utan det är ju även kärleken till :
- en vän
- ett djur
- sina barn
- och mycket mycket mer

Kärlek för mig, oberoende mot vad och vem det är så är det att kunna visa respekt för varandra, vara ödmjuk och ha massor av empati. Fast det viktiga är att ha respekt. Nu menar jag inte respekt i att vara "rädda" för varandra utan det att man ska ta vara på varandra och inte trycka ner nån. Tappar man den respekten för varandra, oberoende om man är ett par eller vänner så är det kört.
Att man däremot kan ha så mycket kärlek inom sig faschinerar mig. Kärleken till barnen, barnbarnen, släkt och vänner. Är en underbar känsla. Tyvärr (hihi) känner jag sån kärlek mot djur så jag skulle kunna ta hand om alla djur i hela världen =) Gubben tycker det räcker med 3 katter. Vill gärna ha en minigris...och en sån där söt lite mini häst oxå....nej nu lämnade jag nog ämnet lite. Men det var lite om kärlek iaf....Är nog bättre på att visa kärlek än att skriva om det. Tur är väl det.

Pyjamasparteeeey

Lite firande av Oskars 1 år dag


beachparty 2

Det bråkar när jag laddar upp bilderna, men gör ett nytt försök.
Gick inte, får försöka imorgon. Men några bilder i det tidigare inlägget fick jag med iaf.

beachparty

Igår var vi bjudna på beachparty, grillning, paraplydrinkar och allt som hör till
      

söt

Borde vara olagligt att vara så här söt =)bilden har jag snott från blocket.se

Ny vecka nya tag

Gick ovanligt bra att kliva upp för att vara måndag morgon. Visste bara inte riktigt vad det var som lät när klockan ringde :-P
Har nu fått i mig mina två muggar kaffe och frukost så nu är det snart dags för en dusch. Blä, hatar att duscha på mornarna, blir så kallt.
Ha nu en bra dag, ska jag försöka ha. Trots prov

Resa till Sundsvall???

Min syster och jag har pratat ihop oss om att mötas hos kusin Beja i Sundsvall. Glad i hågen så bokade jag en bussbiljett (jävla Botniabanan) Kommer att stanna där torsdag - söndag.
Problemet nu då är att syrran inte får tag i nån flygbiljett till någorlunda vettigt pris. Och buss för henne är inte ett alternativ. Den skulle ta drygt 9 timmar från Norrköping. Håller nu tummarna att hon hittar en resa. Var smart nog att ta avbeställningsskydd så jag förlorar bara 40 kr om resan inte blir av. Hoppas, hoppas, hoppas. Är ju faktiskt 5 år sen vi sågs...illa.

Nu plugga vidare....HCCP m m.

Kram

Plugg, plugg, pluggÄr ju inte det roligaste man kan göra men nödvändigt ibland. Tror jag har koll på det mesta. Men blir lätt frustrerad över Livsmedelsverkets hemsida, den suger fett. Ja, ja....Inte lönt att stressa upp sig....dags för kaffe kanske....?

ny familjemedlem

Fin va? =)

Vill se...och ska nog det...vet bara inte när....

Hakar du på?

Prinsen igen

Satte mig vid den andra datorn och hittade lite mer foton.

Sötkorven kommer här :