Not seeing a Scroll to Top Button? Go to our FAQ page for more info.

Julklappar

Idag har jag varit och handlat julklappar, vart några stycken. Nu har jag max 2 stycken kvar att köpa. *Skönt* Hinner klart före julafton, känns rätt ok.
Ikväll är gubben ute med jobbet och äter, hoppas han har jättetrevligt. Imorgon har vi bokat bord på schlagerklubben för att göra nåt tillsammans. Jag ser mest min chans att få sjunga. Ha ha. Nu är det ju så att jag sjunger hellre än bra, men kul som f-n är det.
Imorgon blir det sovmorgon och bara mysa. Ha det bra alla

Award

"Dessa utsedda bloggar är osedvanligt charmerande och söta, inte upptagna av utmärkelser och själviskhet. Syftet är att sprida vänskap. Vårt hopp är att nya vänskapsband kommer att knytas mellan dessa bloggar, ju mer utmärkelsen sprider sig. Var snäll och ge lite extra uppmärksamhet till dessa!!Dålig på att uppdatera

Ibland så är jag så duktigt på att uppdatera och sen så bara fiser jag ihop. Laddar lite inför imorgon, skriver listor  på allt som ska handlas och göras. Roligt ska det bli.
Inte så många klappar att köpa i år, vilka och vad vi ska köpa kan jag av sekretess skäl inte skriva. Finns nog små grytlock som är här och läser.

Redan fått min första julklapp, min vän V var här och hälsade på och hade med sig en sak. Ljus, massor av ljus *älskar*

Nu ska jag böjra med middagen, tjing och på återseénde

PMS

Behöver jag säga mer????

Shopping

Shopping blir det idag, men inte för min del. Ska följa med kompisen V för att shoppa lite kläder. Är lika roligt att följa med henne som att köpa själv. Hihi. Blir även bjuden på lunch, kan det bli bättre??
Hör av mig senare idag....tjenixen

Wii Fit

Hur kul som helst. Man tränar och så spelar man samtidigt. Kan det bli bättre? Sen att ungarna ligger på golvet och vrider sig av skratt, det bjuder jag på.

Trött.....

........så trött.

Nya köket (bilder)

Nu sitter äntligen dom nya luckorna uppe. ÄLSKAR dom.
Titta och njut

Nu

Är dom här och sätter in luckorna i köket *spännande*

Före bilder

...kommer här. Imorgon kommer dom nya luckorn, LOVAR att det blir mycket snyggare. Titta och lid - här kommer dom gamla luckorna.Vunnit en tävling

Ja det har jag gjort. Brukar aldrig vinna nåt så det är sååå kul. Frågan är ju om man ska vara stolt över det man skrev. Ha ha.

Kolla gärna in :

http://www.nightlife.se/SandraDahlberg/43866

Ps. Vet att det var äckligt, och jag LOVAR att jag INTE gör så nu.

Tjing

Nytt kök

...får jag  vi på fredag. Dom ringde för ett tag sen och sa att våra köksluckor var klara. Kommer att bli så fint. Före och efter bilder kommer naturligtvis.

Idag är första dagen på gubbens nya jobb, hoppas han har det bra. 
Nu blir det kaffe och sen bad
Tjing