Not seeing a Scroll to Top Button? Go to our FAQ page for more info.

Solen skiner idag igen

Och det är en sån boost för humöret.
Hade läkaren för intyg till fk oxå. Ska söka sjukbidrag till att börja med på 25%, då har jag ju nån inkomst. Eg är jag nedsatt till 50% men dom trodde att det skulle vara svårt att få. Så jag börjar på 25 iaf, sen ser man ju om man kan öka upp det. Dock en massa papper som ska ordnas, ska ta tag i det under em.

En annan positiv sak kom med mail idag, får besked om det i slutet av veckan eller början på nästa vecka. Spännande =) Håller alla tummar och tår.

Nu ska jag nog ut i solen igen, tar nog med kameran. Tänkte fota när jag var ute igår, men då var kameran knäpp. Är nog dags för en ny, men får nog vänta då tills det regnar manna från himlen =)

Kram på er

Bingolotto m m

Kanske inte skrivit det tidigare, men har under dom sista månaderna börjat prenumerera på bingolotter. Får hem 4 st varje månad. Lite kul att spela, synd det tar slut så fort. Är faktiskt världens största bingonörd =)

Idag vart vinsten en ny lott, alltid nåt =)

Har stormat och snöat nåt så otroligt i helgen, är väldigt glad att vi inte bor i hus och behöver skotta allt själv.

Har även börjat träna på mitt wii igen, om man nu kan kalla EN gång att träna. Har varit otroligt lat på den fronten, men ska nu sätta igång igen. Vill bara att det ska bli bättre väder ute så man kan börja promma igen.

Vad har mer hänt? Jo jag försöker sluta röka, minns inte vilken dag det var jag slutade men har gått en vecka snart. Har legat lite lågt med att berätta det för folk, för jag har försökt sluta MÅNGA gånger. Får väl se hur det går den här gången. Men varje dag utan att röka är ju en bra dag. =)

nu ska jag ta och spela klart mitt spel på fb och sen hoppa i duschen, sen blir det sängen och Wordfeud

sussa gott x

Min nya kärlek.....

Är min nya dator, verkligen gillar den. Har bara haft den sen igår så jag har väl inte hunnit börja bråka med den ännu. Men otroligt tyst är den. Min lilla minipc tror jag att jag ska använda som askopp nu, eller? Haha

Letade fram en bild på den (den nya alltså)


Fin som tusan är den  *glad*

Veckans tråkigaste dag

MÅSTE vara måndagar. Inte för att det är så stor skillnad på mina andra dagar, men just måndag. Den suger =(
Idag ska jag ta tag i hemmet lite, och badrummet. Varför ska just badrummet vara sååå tråkigt att städa???? Tips på nåt roligare sätt än det vanliga?

Hoppas även på positiva besked i veckan, så håll alla tummar och tår. Kommer att behövas. Har även kollat upp igen för resan ner till stockholm och utbildningen. Gäller bara att hitta ett datum som passar båda. Plus att jag har inte bestämt mig om jag vill flyga eller åka tåg. Flyget går ju fort iofs, nackdelen är ju då att jag hatar att flyga och tåg tar sån tid. Lite av ett lyxproblem kanske? Jag får fundera vidare.

Nej nu dags att få av sig morgonrocken och göra nåt vettigt....

Oskar 2 år idag

Tänk att idag för två år sen satt jag hemma och var supernervös. Angelica var på förlossningen och vi var nyfikna på vem den lilla killen i magen var. Och det var OSKAR, goare och gladare kille finns inte.Här var han alldeles ny, bara några minuter gammal, gofis <3