Not seeing a Scroll to Top Button? Go to our FAQ page for more info.

Droskan

Igår var vi ute med klassen och åt lite mat. Har inte haft så roligt på länge, skrattade som aldrig förr.
Tog massor av biler men av nån anledning så gick det inte att lägga in dom. Får försöka nån annan gång.

Första veckan av skolan har gått och det är så kul. Kommer att bli mycket arbete och begäras mycket av en själv, men jag tror bara det är utvecklande. Man måste testa sina gränser ibland.

Ha det nu gott alla och var rädda om varandra.....En helt vanlig torsdag...

Idag har vi varit och handlat till kräft och surströnningsmiddagen imorgon. Gud vad allt kostar, tur att alla som är med ska dela på det. Alla barnen är här och det kommer massa trevligt folk. Kommer att bli så trevligt =)
Köpt lite för att pynta oxå, brukar inte anstränga mig men det blir lite roligare då. Ska försöka komma ihåg att ta med mig kameran, så jag kanske lägger ut lite bilder här under helgen.

Fick äntligen tag på en kvinna på soc som ska vara "våran" handläggare, men även hon skulle återkomma. Blir snart tokig, hur svårt kan det vara att bara boka in en tid???????

Tjejerna började skolan idag, verkar ha gått bra. A är ganska trött och slut, men blir nog bättre imorgon.

Gubben är och handlar det sista sen blir det nog att mysa framför dumburken. Funderar på att gå ner och duka och göra klart så det är gjort, men får se om vi får tummen ur.

Nu diska och surfa lite mera......

Kram

Funderingar

Nu går dottern in i vecka 15, gud vad tiden går fort. Än har vi inte löst boendesituationen och allr tunt det. Pratat med soc för att boka in ett möte men hon skulle återkomma på måndag. Hoppas vi slipper bråka allt för mycket.

Förstår om A vill bo hemma första tiden men det funkar ju inte. Vi bor ju redan så trångt och ingen får sin egen space nu som det är. Det optimala är ju att dom skulle få sig ett eget litet krypin. Det löser sig nog med tiden, hoppas jag.

Imorgon ska jag nog ringa skolan och kolla om det finns tillgång till några klasslistor, då kanske man redan nu kan ringa och prata med nån som redan pendlar. Då slipper man åka buss. Naturligtvis får dom ju en slant för besväret. Ochh exet blir jag inte kolk på, kanske därför jag inte lever med den människan idag. Är bara höftskynket och köttbiten som fattas. Han tycker jag ska skippa skolan för att vara hemma med min dotter på heltid när hom får barn. Vill varken hon eller jag. Hans egna argument varför han inte kan "finnas till" är för att man måste jobba. Måste vara tråkigt och jobbigt att vara så bitter.

Vart inte så roligt inlägg, men måste ju finnas såna oxå.

Guds frid och puss i stjärten ;-)

Nytt utseénde på bloggen

Som ni ser så är det lite annorlunda här på bloggen. Yngsta dottern E har hjälpt mig att göra om lite här.
Vad tycker ni?

Nu är det inte länge kvar innan skolan börjar och jag börjar kolla lite bussar och sånt som man behöver köpa. Bussen kommer att gå före tupparna vaknar, är ju tur att man då kan sova på bussen.
Gäller bara att  komma igång så tror jag allt löser sig ändå.

Funderar på att sätta lösen på den här bloggen, men sker inte än på ett tag. Maila gärna om ni vill fortsätta läsa så får ni anv och lösen.

Tjing

Helgen

Haft det ganska lugnt och skönt i helgen. I fredags när gubben kommit hem så fort vi och handlade lite och sen mös till film innan vi la oss.
Lördagen sov vi ut länge *skööönt*. For sen ut för att ordna det sista till hans outfit till festen på fredag. Ser verkligen fram emot den, kommer att bli så kul.
Sen vart det hem för att göra sig iordning, var bjuden över till syster på mat och annat trevligt.
Maten var jättegod och vi många goda skratt åt syster (ditt sjungande)

Gjorde en rätt tidig sorti och fick skjuts hem. Som vanligt var gubbens kväll inte riktigt slut än så han drog vidare. Hihi...gissa vars?

SÖndagen var bara....skööön. Sov länge. Eftersom äldsta dottern ville ha lägenheten för sig själv så passade jag och gubben på att gå ut och käka och sen gå  på bio. Var väl inte den bästa filmen (Harry Potter), men det var ju bio =)

Annars hände nog inte så mycket, men det kan vara skönt ibland det oxå.

Idag (Måndag) fick jag alla papper till skolan, snart sätter det igång. Spännande....

Tjing...