Not seeing a Scroll to Top Button? Go to our FAQ page for more info.

pimpat sovrummet

Har nu äntligen fått flytta in i sovrummet. Lyxade till med en ny (begagnad) säng till oss. Inte pimpat klart, ska upp lite på väggarna, men har får ni en förtitt

Dagens boktips

helgen som varit

Helgen har varit helt ok på alla sätt och vis. Varit "barnlediga" i 2 hela dygn, inte illa. Minns inte när vi var det sist. I fredags gjorde vi inte allt för mycket. Låg faktiskt i sängen mest hela dagen och bara VAR och glodde på tv, var rätt soft. Vid 21 så for vi iväg på Ica Maxi för att handla, kan säga att det var inte mycket folk och man kunde strosa i lugn och ro. Hittade billig fryst oxfilé sen den köpte vi. Skulle ju ha grillfest på lördagen. Resten av kvällen vart lika lugn som dagen hade varit.

När man slog upp ögonen på lördagen så var det strålande sol ute, underbart. Bra väder för grillning. Vid ett snåret dök syster och hennes kille upp, vill skulle till R och T för att äta sill lunch. Var otroligt gott, Micke hade även gjort currysill *mums*Efter lunchen drog dom andra ner på ängarna för att spela lite brännboll. Jag och gubben gick hem och fixade lite till middagen och bara tog det lugnt. (dvs öl i solen på balkongen)

Grillningen började vi med kring 18 och folk hade börjat droppa in. Vi bor inte så stort men mysigt hade vi. Otroligt gott var det oxå. Sen blev det massa surr och så åkte dans spelet fram.


Visst ser dom ut att ha kul, dom två kassaskåpen. Haha.

Vid 23 så var vi fortfarande inte less så då drog vi ner på schlagerklubben. Var rätt ok. Magnus Carlsson var där och spelade, så det var schlager på riktigt. Vart rätt mättade så resten av kvällen satt vi på cover club. Måste ha varit världens sämsta cover band som var där, för sjunga kunde han då inte. Inte till dom låtarna dom spelade iaf.
Efter en taxiresa som pausades vid statoil nedanför Nus (ville ha en pizza) så stöp vi isäng hemma. Trevligt hade vi men skönt med vardag igen......imorgon =)
Kram

en bild säger allt?

trams

Nu är den här veckan snart till enda och påsken på intågande. Har anordnat ett grillfest på lördag och bjudit in lite smått och gott folk =)
Får se vilken uppslutning det blir. Inte nåt vettigt att skriva så jag lägger ut lite bilder ist.


Söta prinskorven

beroende?

Ja då är det väl officiellt då. Har tagit hem senaste Bejeweled till datorn. Nr 3 =)
Är mycket roligare än det som är på fb, så det så. Man kan ju dock inte skryta med sina resultat, men får leva med det.

Annars har helgen varit rätt lugn. Har en förkylning i kroppen som vill ut, men icket. Här blir det ingen förkylning.
Ska nu fortsätta spela :-P

Städa, städa varje fredag.....

Men lite kaffe och datapaus nu

Torsdag

Lite fix och sen fika hos vännen V.
Bild från frukosten, lille O gillar messmör

bajs, bajs, bajs

Är ungefär så det känns idag.

Därför lägger jag ut en bild som gör mig otroligt glad när jag tittar på den =)

Glömde helt bort

Bjöd min farmor och pappa på middag härom dagen. Hittade billig högrev på Willys så jag fixade till en köttsoppa (med klimp såklart)
Farmor hade då med sig en så fin blomma. Ännu lever den, Tiger har inte trott den varit sallad än :-P
Annars så tuggar han blommor, kräks, tuggar blommor, kräks, tuggar blommor, kräks - ja ni förstår nog vad jag menar.

Kikar runt massor på blocket och lite överallt för att hitta lite möbler, både till mig och tjejerna. Kommer ju att rensa en del och skicka med dom när dom flyttar.

Nej nu krypa ner i sängen med gubben och kissarna.

Premenst..........problem?


Tror den här bilden säger hur jag mår idag. Jag hatar verkligen PMS, har en känsla att min familj oxå gör det??
Har tagit tag i tvättberget idag, och det var dessutom REN tvätt. Har vikt och sorterat i vild förtvivlan och än har jag saker kvar att stoppa i skåparna.
Hade en tvättställning i E:s rum. Det hade torkat så fint och så vek jag och sorterade det. Misstaget var att jag sorterade på tvättställningen! Gick ut i köket för att göra annat och så hör jag *BRAK*
Tror ni inte söta Lurven på nåt vis försökte att fälla ihop eller van fan han nu gjorde. Den rena tvätten hamnade iaf på golvet, ej länge vikt *morrar*

Nu ska jag surra mera med vännen V på msn och avsluta min kaffemugg. Nya härliga tag imorgon =)