Not seeing a Scroll to Top Button? Go to our FAQ page for more info.

Sommar 2011

Oj nu var det otroligt längesen jag var här och skrev. Varit inne och kollat vad jag skrivit tidigare och det är otroligt kul att läsa. Så jag ska nog fortsätta blogg, om vad vet jag inte men det märker vi väl.

Under sommaren har jag pluggat på distans, dvs kunna ligga på stranden och plugga. Har inte varit helt fel. Annars har vi nog bara njutit av ledigheten, grillat och umgåtts med folk. I mitten av Augusti fick vi ett tokil. På några timmar hade vi bestämt att vi skulle resa bort. Bokade hotell, packade väskorna och drog. Första stoppet vart Sundsvall och hotell Knaust. Min syster har legat på det förr och vi tyckte det var så otroligt fint, så därför valde vi det.Dock inte så bra bilder men jag tror ni ser det väsentliga.
Vi bara njöt, åt gott, var på casino och bara var. När vi sen vaknade nästa morgon så kände vi att varför ska vi hem nu?? Lite galna som vi var så började vi kolla kryssningar från Stockholm. Hittade en 24 timmars till Mariehamn som vi bestämde oss för. Sagt och gjort, packa sakerna och packa in i bilen. Mot Stockholm. =)

Jag som är otroligt rädd för att åka båt bet ihop och gick ombord (dock med gråten i halsen) Men efter vi kommit till hytten, gått runt lite och jag upptäckte att båten gått utan att jag märkt det - så var det inte så farligt längre.

Hade en helt underbar resa jag och gubben, vart att vi firade våran 5 åriga bröllopsdag. Var bara några dagar bort.

24 timmar senare var vi hemma i Sverige igen och styrde kosan mot Umeå.

fortsättning följer........