Not seeing a Scroll to Top Button? Go to our FAQ page for more info.

Helgen som var

Fredag: Hände inte så mycket. Var mest hemma softade. La mig efter middagen och vilade och vaknade igen halv tio. Inte många knop alltså

Lördag: En lugn och skön dag. Anna ville hitta på nåt så vi bestämde att vi skulle gå på schlagerklubben. Sagt och gjort så gjorde vi det. Började kvällen hemma hos mig med att spela dans spel på Wii,  galet kul. Kom verkligen i tid till schlagerklubben, fick stå i kö i tio minuter, för dom hade inte öppnat. Haha. Sjöng som tusan, mest hela kvällen. Även gubben dök upp där som gubben i lådan efter ett tag =)

Söndag: Behöver jag säga mer. Soft, soft och åter soft. Kenneth kom och hämtade oss vid halv ett där vi vart bjuden på otroligt goda mackor och kladdkaka *me like*.
Sen hem och lite mer softa. Väntar nu bara på att mitt spökprogram ska börja, sen sova.

Angelica ringde och vi ska ta oss en prommis till stan, mysigt.

Sov nu gott alla *puss och kram*

Bianco is the shit

Var in och fönstershoppade lite på biancos hemsida. Här kommer lite smakprov, titta och njut.





Kärlek

Sveriges värsta bilförare

Varit en ganska tråkig och lugn dag. Har ju haft så ont i min tumme och kan inte vara i vatten. Alltså bara softat idag. Imorgon fylls huset med lite mer barn så då blir det liv i luckan.  =)
Just suttit och sett sveriges värsta bilförare, fan så dåliga som är. Jag har inte ens körkort men tycker dom kör illa. Inte ens jag är så usel. Blir mest arg på dom faktiskt. Undrar hur dom fått sitt körkort från början?? Dom verkar ju ha haft det ett tag, och man brukar ju bli bättre och bättre ju mer man gör en sak. Otroligt =)
Inga roliga samtal idag, men imorgon kanske......
Sov nu gott alla vänner och alla andra som jag känner *kram*

Klokt

Bisexualitet

För en del kan bisexualitet vara en övergångsfas från hetero- till homosexualitet eller tvärtom, men för många är bisexualitet en livslång sexuell identitet. När man talar om bisexualitet så menar man vanligtvis förmågan att bli sexuellt atrraherad och förälskad i både tjejer och killar, men en bisexuell identitet kan se ut på olika sätt. Alla bisexuella är inte nödvändigtvis lika mycket intresserade av personer av båda könen.

Man också vara intresserad av kvinnor och män på olika sätt. En del bisexuella blir förälskade i personer av bara det ena könet, men är sexuellt intresserade av människor av båda könen. Andra blir sexuellt attraherade av människor av bara det ena könet, men förälskad i människor av båda könen.

Känslorna kan också variera med tiden, så att man är mer attraherad av kvinnor under vissa perioder och mer av män under andra perioder. Att attraktionen varierar över tiden behöver alltså inte betyda att man växlar mellan att vara heterosexuell och homosexuell.

När man talar om bisexualitet så kan det vara bra att skilja på hur man känner sig, det vill säga vilken identitet man har, och hur man lever; om man lever med en man eller en kvinna. Man är inte heterosexuell för att man lever med en person av motsatt kön, eller homosexuell för att man lever med någon av samma kön. Man kan känna sig som bisexuell hela tiden - oavsett könet på ens partner.
Kloka tankar tycker jag. Tyvärr är ju inte samhället riktigt mogen för det. Folk påstår att dom är "öppna" för det mesta, men så länge det inte berör dom. Det är 2010, borde man inte kommit längre?

17 mars

Mötet idag gick helt ok. Vet inte om det blir bu eller bä, men jag gjorde mitt bästa iaf. Får besked inom dom närmsta dagarna.
Är så sugen att åka ner till min syster i Norrköping, är alldeles för längesen vi sågs. Sist vi sågs var när jag och gubben nyss hade gift oss, och det är 4 år sen.
Hon och jag får ta och styra ihop nåt, kanske mötas på halva vägen?
Imorgon ska jag och äldsta dottern ta en prommis till stan, ska bli skönt. Bara för det så blir det väl åska och drivis.
Nu fortsätta se Greys, sen sängen och sussa ;-)

Lite annorlunda skor

Kollat runt lite på nätet, och det finns nåt för alla =)

Snart smäller det =)

Håller på att göra mig klar. Hoppas det leder till nåt positivt, annars är det bara att kämpa vidare =)

kram

Svårt att bestämma mig

Nu har jag ÄNNU en ny blogdesign =)
Gillar det men ska bara finslipa lite.
Håll tummarna för mig 15.30 idag
Kram

kanske, kanske inte

Imorgon ska jag ha ett möte som jag hoppas förändrar livet till det bättre. Håll allal tummar och tår.
Har lärt mig att man inte ska ha för höga förhoppningar så jag håller mig cooool =)
Kvällen kommer att tillbringas med familjen, laga middag och sen mysa.
Kram alla

Anusblekning

Fick idag reda på att det finns nåt så tokigt som anusblekning! Varför??????
Försökt kolla runt på nätet vad det innebär och hur det görs.
Men jag frågar mig bara VARFÖR???

Less

Är så otroligt less, less på mig själv! Är nästan beredd på att ge upp, men varför. Har haft mycket motgångar i mitt liv och tagit mig igenom dom. Är bara att kämpa vidare och se framåt. Men just nu känns det svårt. Vet att det här med skola aldrig har varit nåt för mig, men ville verkligen ge det en chans. Men som det ser ut nu så är jag tvungen att fortsätta med skolan tills jag hittar nåt jobb. Och hittar man nåt sånt i dessa tider??? Är så mycket jag vill, men får ju aldrig till det. VAD ÄR DET FÖR FEL PÅ MIG??????
Vill vara som alla andra, men är nog bara att inse att jag är inte frisk och kommer aldrig att bli frisk. Eller tillåter jag inte mig själv att bli frisk??
Hur gör ni andra för att klara allt, bara undrar.
Kram

Måndag, 15 mars

Godmorgon alla vänner.
Sovit som en liten kratta i natt, men inte allt för ovanligt när det är natten till måndagen. Haft lite otäcka drömmar, men tror dom kommer av saker som händer mina vänner. Men jobbigt att vakna är det iaf. Sitter med min morgonkopp med kaffe och hoppas snart vakna till liv för att göra mig klar och åka till skolan.

Vad ska ni göra idag?
Återkommer mer under dagen, måste stressa vidare. Kram

14 Mars

Hej alla
Helgen har varit både lugn och inte lugn.
Fredagen tillbringade jag hemma med att rensa och plocka lite. Skönt att bli av med lite skit. Sen på kvällen åt vi tacos i lokalen. Hade dragit ihop lite folk, trevligt var det. När vi ätit klart och plockat undan lite så gick vi upp hem till oss. Spelade lite spel och surrade. Som vanligt gav jag upp först och gick och la mig.
Vaknade till strax efter 05.00 och då var det fortfarande folk vakna, inte klokt att dom orkar. Eller så är det jag som blivit gammal?
Lördagen var bara soft. Låg mest i sängen och kollade tv och sov. Naturligtvis vart det schlager på kvällen, och som alltid så vann FEL låt.
Idag har vi gjort lite av varje. Haft fint besök av vännen Anna - alltid lika trevligt =) Sen fixat ut lapparna till ikea resan. Strax efter sju var vi och hämtade Emelie och Mattlas på flyget, hade gått bra. Var tydligen bara ett litet plan med 8 platser. Hade jag aldrig åkt, är ju flygräddare än jag vet inte vad.
Nu ordnat till alla bilder till projektet imorgon, önskar att jag hittat några flera men mina vänner i projektet kanske har bra tips.
Nu dags att sova, hur bra det ska gå. Varit ledig, är måndag imorgon och skola. Bara att kämpa på.
Kram alla

Gäsp

Sovit en hel natt, så jag borde vara pigg. Ont i ryggen som tusan, har nog legat rätt still på ett och samma ställe. Bara upp att röra på sig.
Kvartersvärden har varit och lämnat lappar till ikea resan, så nu ska jag ut och sätta upp dom.  Hoppas det blir många som hakar på, hade ju så trevligt förra året. =)

Nu sortera tvätt, stoppa lite i magen och starta dagen. Vad ska ni göra?

Lite bilder från idag...



Var inne på mias lustgård och såg dessa söta. Är i porslin, vet inte riktigt vad man ska ha dom till. Men söta var dom.



Den här tårtan var en del av dekorationen på ett av borden. Den är totalt plastig men ser otroligt riktig ut. Sugen vart man då.



Den här spegeln ville verkligen följa med mig hem, men det gjorde den inte. Vet inte riktigt vart den skulle passa. Men är nån sugen på att köpa mig en present, så är det här ett tips =)
(finns på mias lustgård)



Den här roliga disktrasan hittade jag på Lagerhaus, tror jag ska köpa den och rama in den. Jag hatar ju att diska.

Nej nu är det dags för lite fika i magen och sen sängen....sov gott

Äntligen

Har nu äntligen fått tummen ur och bytt piercing i naveln. Trodde det skulle vara jätteläskigt, men gick hur bra som helst =) Så nu har jag en rosa glittrig boll i naveln.
Var och gjorde mina ärenden på stan, lämnade in klockan och bytte pincetten. Hade inte kvar kvittot på pincetten men gick bra ändå, hon såg hur skadad jag var. Haha. Tog massor av bilder men har inte fört över dom till datorn än, ska göra det under kvällen.
Nu ska jag ta och kollar runt och se om jag hittar några andra fina piercingar.....tjing

Ut i det fina vädret

Godmorgon alla vänner

Nu efter två muggar kaffe har jag vaknat så pass att jag hittar till toan och kan göra mig klar för dagen =)
Ska på stan och göra lite ärenden och träffa vännen V, ska bli trevligt.
På fredag ska vi äta tacos och bjuda hem lite folk, var längesen. Vill DU komma?

Kör nu med sköldpaddan som design, inte allt för rolig. Får ta och sätta mig in i hur man gör en egen, alla jag hittar är sååå tråkiga.

Ska även försöka komma ihåg kamera =)

Ses senare idag...tjingeling

Är bara tvungen att visa



Brukar inte klä på mina kissar, det här är första och sista gången. Men är bara tvungen att visa hur söt han vart

Bloggdesign

Vill verkligen ha en ny och jag kan verkligen inte själv. Hittar jag mallar så går det bra, men kan inte göra en EGEN. Nån som kan eller vet bra ställen där man kan låna?

Godmorgon världen

Visst sitter ni och tittar på vasaloppet nu? =) Inte jag, men har det på i bakgrunden. Har blivit tradition, och jag gillar traditioner. Suttit och kollat runt lite på blogg tävlingar, vart hittar ni alla?
har kanske inte nämnt det tidigare, men älskar ju att tävla. Har tyvär blivit lite lat att göra det på sista tiden (året) men känner att suget är tillbaka.

Vet nu att jag har ju inte sveriges mest lästa blogg, men ni få som läser den kanske har några tips =)

Söndag - vad ska man då hitta på? Solen som fanns igår finns verkligen inte idag. Får se hur gubben mår, han kanske orkar sig ut idag. Måste verkligen ner på stan. Köpte en pincett för en vecka sen för att kunna plocka brynen, den gamla var helt slut. Och det var nåt konstigt hack i den här nya, gick knappt att plocka plus att det ser ut som jag hackat loss ögonbryn. SKA HA EN NY.

E ringde just från hotellet i happis, den lilla loppan satt och åt hotellfrukost *avis*

Nej nu ska jag ta och kolla hur gubben mår, och glömt inte att tipsa mig om tävligar =)

kram

Lördag

Hej alla vänner och alla andra som jag känner

Idag har bara varit en slö dag. Vaknade strax före sex för att fixa lite inför Emelie och Mattias resa upp till Haparanda. Bussen gick 8.00, och matsäck och dyl var inte gjort. Dom vart upphämtade lagom för att hinna till bussen.
Har pratat med henne för några timmar sen och resan hade gått bra, skönt. Dom kommer att tillbringa natten i Happis innan dom åker vidare imorgon. *kör försiktigt*

Angelica kom förbi i eftermiddags oxå, så kul. Vi träffas alldeles för sällan numera. Men förstår att hon har fullt upp med den lilla goa killen =) Hittade lite kläder åt honom igår när vi var och handlade så hon fick ta med dom. Hon hade själv med sig en säck med kläder som jag fick kolla igenom, vart en del jag sparade *tack Angelica*

Middag vart det oxå idag, stek och rostade grönsaker.  Var jättegott.

Kvällen har vi tillbringat fram för schlagern så klart, min favvo gick vidare. Hoppas det går bra för henne i finalen oxå.

I veckan har jag haft otroligt ont i nacken. Början av veckan kämpade jag på i skolan, men sen hade jag alldeles för ont. Hade bokat in en massage med Cissi på fredagen, men tillbringade halva morgonen med gubben på akuten så jag var helt enkelt för trött och slut för att orka med massage. Ska se hur hon har det framöver.

Nu väntar vi bara på att Samuel ska komma hem så ska vi göra kväll.

Kram alla, och ta hand om er

Ostens hus, skola och massa annat

Imorgon ska vi i våran projektgrupp på studiebesök till ostens hus i Burträsk. Blir en guidad tur och sen provsmakning. Hur ska det gå? Jag gillar iofs ost, men ju mindre den smakar desto bättre =) Men ska ge det en ärlig chans och smaka iaf. Åker strax efter nio imorgon bitti, men vet inte riktgt hur länge det blir.

Är ju typiskt, inte ofta pappa kommer till Umeå och när han väl gör det så åker jag till Burträsk. Vi får träffas efter vägen kanske, hihi.

Nu ska jag gå och pussa lite på Oskar och ge honom en liten present.....

återkommer