Not seeing a Scroll to Top Button? Go to our FAQ page for more info.

Gott nytt 2010

Gott nytt år på er alla. Nu gör vi nåt bra av det nya året. Göra sånt som man alltid velat göra, sånt som man velat prova. Alltså leva livet fullt ut =)

Inget att säga

Har äntligen varit och städat lokalen sen vi var där sist, skönt. Den ska nämligen hyras ut imorgon. Är iofs vi som ska vara där men inte vi som hyrt den. Kommer att bli trerätters med en massa gott, ser verkligen fram emot det.
Tror vi ska ta oss en ordentlig sovmorgon och bara mysa =)

Kylan håller i sig så det blir väl som vanligt när det är nyår, minst -25 alltså.
Angelica är här ikväll, skönt att rå om henne alldeles själv =)

Som ni märker har jag inte att berätta, så jag återkommer efter festen. Kanske med lite bilder oxå.

Peace out

Min julklapp från älsklingen

Gott och blandat

Dålig uppdatering, igen. Skämmes tamef*n =)

Julen har varit rätt ok. Mått bättre än andra år, så det blir bara bättre och bättre. Hade alla våran barn, plus att svågerns familj var här. Tydligen hade jag varit väldigt snäll i år för en massa klappar fick jag.

Kamera, tofflor, halsband, klocka och massor av fler saker. Älskar ju att få paket så jag var nog ivrigare än barnen.

Annars så har vi bara myst och haft det bra, varit så kul att haft barnen samlade. Är tyvärr inte så ofta det händer.
Igår hände tyvärr nåt tråkigt. Barnens pappa hade en olycka med timmerbilen och ligger nu på lassa. Han verkar inte ha brutit nåt men har väldigt ont. Krya på dig Ante.

Idag har jag varit med vännen V på stan, behövde handla in en halterneck bh till min nyårsblåsa. Kommer att bli snygg som tusan ;-)

Nu ska tanten ta och hoppa i ett bad, kramiz alla.

PS. Emelie om du läser, din julklapp kom idag =)

Måndag hela veckan?

Hej vänner,

ja jag vet att jag varit dålig på att uppdatera, men har inte funnits så mycket att uppdatera om. Varit en rätt jobbig period, men har försökt ta tag i det mesta. Så det känns lite bättre nu. Tyvärr är det alltid så här den här tiden kring jul, och några månader efter oxå. Men vet ju vad det handlar om så jag har försökt "mota Olle i grind" lite, får se hur det går.

Snart julafton, kuuul. Vet att det väntar några paket på mig under granen. Ska bli kul att ha hela familjen samlad oxå. Alla börjar bli så stora och ha så mycket eget, så  man hinner inte ses lika mycket som tidigare. Lite tråkigt tycker jag.

Uppe tuppen idag, vaknade efter jag sovit 4 timmar och kunde inte somna om. Tagit lite frulle och en kopp kaffe, blir nog att lägga sig en stund sen igen. Annars orkar jag väl inte vara vaken hela dagen.

Kram alla, skrivs snart igen =)

Anatomi

Imorgon ska dom fan sitta, ska ju ha prov på torsdag. Måste ändra mitt tankesätt för att lära mig dom. Tänker man att dom är svåra så blir dom ju svåra. Ska plugga så huvudet blöder. Nån frivillig som vill slå in det i skallen på mig?

Vill verkligen ha

En sån här vill jag ha, väldigt mycket

Måndag

Snart bär det iväg till skolan, skönt att få komma tillbaka och få vardag igen.
Lär nog vara bra nog trött när jag kommer hem, men bra trötthet =)

Ha en underbar dag alla

Dutti jag

* Slagit in paket
* skrivit julkort
* fikat glögg och lussebulle

Kvar att göra:

*massor
* massor och ännu mer

Äntligen klar

Äntligen är vi klara med alla klappar, skönt som bara den. December är ju så full med andra saker ändå. Synd det bara tog 38 år innan jag lärde mig. Ska snart göra lite adventsfika och pynta lite. Dom läsa några kapitel i en bok oxå, ska ha gjort det till imorgon på skolan.

Hörde ryktas om att det ska bli knytis hos en klasskompis på fredag, myyyys.

Nu ner och kolla efter lite julsaker. Lär nog inte ha några problem med att hitta några, har väl typ 7 kartonger.

Kram alla

Lördag

Är lördag kväll och vi sitter och myser vid tv:n. Ska snart ta och göra lite grekisk sallad och vitlöksbröd *mums*
Kollade oxå lite när och vad det går för bio imorgon, ska nog försöka lura med mig gubben =)

Annars har det inte hänt mycket idag, varit latar än latast. Nu göra sallad, hörs senare....tjing

Ord överflödigaSå har jag känt mig idag. Jobbigt. Har inte svårt för att vara glad, arg och vissa andra känslor. Men just att gråta och vara ledsen är nåt som är väldigt svårt för mig. Har alltid varit det. Ligger nog massa bakom det oxå, men orkar inte gå in på det nu.

Har inga som helst problem med vänner som ringer och är ledsna, känns mest bara kul (missförstå mig rätt) att dom vill ha stöd av mig. Måste lära mig att kunna göra det själv. Var ett bra tag sen jag var hos min KBT, är nog dags att beställa ny tid. Har haft så mycket med skolan och allt runtomkring så jag har inte prioriterat det. Varför prioriterar man inte att må bra? Är nog nåt Dr Phil skulle ha sagt =)

Nu är det snart helg iaf, hoppas att det häner nåt kul då. Plus att jag vill bli pigg så jag kan gå till skolan på måndag.

NU ska jag kolla om det är nåt på dumburken att se, plus att kolla upp vilka klappar som är oköpta.

Sköt om er

Lite om Borderline

Många runt omkring mig har funderat lite och undrat över borderline, här kommer lite info som jag hittade på nätet. Naturligtvis passar inte allt in på mig, men mycket


Två procent av befolkningen befinner sig i ett gränsland mellan lättare och svårare psykiska besvär. Det kallas borderline personlighetsstörning eller emotionell instabilitet.

Tillståndet är knepigt att förklara och behandla. Dubbelt så många kvinnor som män sägs ha borderline.

Både arv och miljö påverkar att du ska hamna i gränstillståndet. En inneboende ängslighet, impulsivitet eller känslomässig osäkerhet kan göra dig sårbar för negativa faktorer i din omgivning. Om du dessutom växer upp i en otrygg eller hotfull miljö, kan borderlinestörningen utlösas.

Borderline är ingen sjukdom eller egenskap som man antingen har eller inte har. Gränsen mellan sjukt och friskt flyter. Personlighetsstörningen kan också förändras och försvinna med tiden.

Symtom:

Hur du beter dig, känner dig och förhåller dig till andra svänger hela tiden kraftigt fram och tillbaka.

Du känner dig ofta arg, deprimerad, olycklig och har ångest. Känslorna kan gå mot leda och tomhet eller skräckartat stegras mot katastrof och övergivenhet.

Du kan ha svårt att tygla dessa känslor och uttrycker dig oftast aggressivt. Du är impulsiv. Humöret är oberäkneligt och föränderligt.

Du tycker inte att du duger. Du har en negativ självuppfattning. Det kommer till uttryck genom exempelvis missbruk av sex, alkohol, droger eller mat, vårdslöshet i trafiken, slösaktighet med pengar eller självmisshandel, inklusive självmordsförsök.

I allmänhet lyckas du ändå dölja dina känslor och förställa dig för att passa in socialt. Därför går det oftast bra för dig i skolan eller i arbetslivet.

I nära personliga förhållanden kan du däremot bli krävande och lätt hamna i beroende. Du är rädd att bli övergiven.

Du pendlar mellan intensiv beundran och nedvärdering av andra människor

Andra kan uppleva dig som ombytlig, anpassande och opålitlig, känslokall eller aggressiv och dra sig undan, vilket naturligtvis inte gör det lättare för dig.Vet inte om ni vart så mycket klokare, men jag tror ni förstår sammanhanget

*kram*Lite finare

Har äntligen hittat en bloggdesign som ser julig och inte galen ut. Riktigt nöjd är jag väl inte men när jag inte kan koda och göra dom själv så tar man det som finns.

Idag har gubben jobbat första dagen sen han vart sjuk, verkar gått ok. Men trött och hostig är han. Själv har jag tvättat och joxat idag, inte blivit så mycket av det under tiden vi varit sjuka.

Nu ska jag se husfruarna klart och sen ta hand om tvätten.

Kram, kram