Not seeing a Scroll to Top Button? Go to our FAQ page for more info.

Fredag

Hej alla...

Inte hänt så mycket idag. Den har mest rullat på. Alla barnen har ramlat in och det är folk överallt =) Är nog inne på kaffe nr xxxx.
Gubben är och joxar med en moped och kommer nog snart hem.
Mycket mer hade jag inte att skriva om idag....

Imorgon är jag bjuden på middag hos vännen A, blir mysigt. Ska även sova över, eftersom hennes gubbe är och jagar.....skriver nog mer efter det...

Bye och kram på er

Tisdag

Efter en ganska orolig natt, vaknade flera gånger. Så ringde den hemska väckarklockan. Klev upp fikade och gjorde lite kaffe. Kände att jag mådde lite bättre än igår men var inte på topp. Funderade länge och väl om jag skulle fara. Klasskompisen som skulle köra idag var hemma och var sjuk (fick sms om det), då vart valet inte så svårt.
Efter en stund fick jag sms av klasskompisen H som inte kände sig allt för frisk och ev skulle stanna hemma, men vi peppade varandra och bilen gick mot skolan och Vindeln.

Morgon började med genomgång av gympan vi ska bli instruktörer i, verkar riktigt kul. Tyckte det var lite för lite "ös" i pausgympan.

9.05 var det dags för vårt första pausgympa med skolan, lite pirrigt var det. Men det gick som en dans =)

H kände sen att hon inte orkade vara kvar så vi åkte hem. Vilade, slappade och fick främmande av vännen K. *Tack för fribiljetterna till Silja Line*

Kvällen har tillbringats hemma med familjen, orkar som inget annat. Varit lugnt och skönt. Magen har bråkat och jag har varit hungrig, men min snälla man gick och gjorde gröt åt mig.

Ha nu bäst alla så tar vi nya tag imorgon. Ny dag, nya möjligheter.

15 år har gått....

Idag är det 15 år sen min kära mamma dog. Tankarna på henne kommer till och från, men värst är det på dödsdagen. Trodde att efter sån här lång tid att det skulle kännas bättre den 14 september varje år, men är ju tydligen att det inte är så.  Har varit i skolan som vanligt men det har varit en otroligt lång dag, har inte ens kommit mig till graven. Kändes allt för jobbigt.

Försökte hitta ett kort från den tiden hon mådde bra och så, hittade ett. Men tyvärr hade det fastnat i ramen så jag var tvugen att scanna in allt. Inte bäst bilden men man ser henne ändå, är ju huvdsaken.


Saknar dig

Tagit bort lösen

Har nu beslutat att ta bort lösenordet, bara strulade.
Sen jag skrev sist har massor hänt. Bland annat så har skolan börjat och jag trivs sååå bra, att jag inte tagit det här steget tidigare. Är iofs bland dom äldsta i klassen men det tycker jag inte gör så mycket, är ju ung i sinnet *asg*

Idag har vi gjort lite av varje. Tog en ordentlig sovmorgon, sen åkte vi iväg på stan med E. Var en del hon behövde köpa. Fick mig en liten för tidig födelsedagspresent oxå :

Visst var dom snygga =)
Man kan aldrig få för mycket skor, bara för lite utrymme för dom. Haha

Äldsta dottern var på UL i veckan så nu har man fått se den lill*, vet var det är för kön men har som tänkte behålla det för mig själv.
Nu ska jag hjälpa gubben med middagen och se till att jag har med allt till skolan imorgon.

På återseénde