Not seeing a Scroll to Top Button? Go to our FAQ page for more info.

Hejsan hoppsan

Har ont i min tå, den lilla bredvid lilltån. Ev är den en spricka eller så är den bruten. Enligt sjukvårdsupplysningen så var det bara att tejpa. Så sagt och gjort, är så vacker så.
Kan dock bli lite problem på lördag. Ska på schlagerklubben - igen. Och jag vill ju naturligtvis ha snygg skor på mig, dvs såna med klack. Tror inte det blir så snyggt med stövlar :)

Annars har inte hänt så mycket. Varit hos frissan, var så behövligt. Vi surrade och pratade lite gamla minnen. Ev skulle hon följa med oss ut på lördag. Hoppas det, hon är en riktig partytjej, var iaf. Hihi

Gubben och  jag var lata idag och åt pizzabuffé. BIG MISTAKE!  Han fick jätteont i magen och mådde allmänt skit. Naturligtvis fick jag panik och ville sätta mig ute i snödrivan. Blev ju tack och lov inget mera och jag får sova i en skön säng i natt istället för ute i snön. HA HA.

Nu ska jag se på tv en stund och sen ha date med John........Blund ;-)

Dom som är sugen på att haka på med oss på lördag, hör av er. Ska laga nåt gott och ha trevligt hemma hos oss innan vi far.

Tjing

Lugna gatan

Här har inte hänt så mycket sen sist, därav den icke befintliga uppdateringen.
Här får ni  lite söta bilder att titta på i vänta på att det ska hända nåt. Ha ha.Terrorist!?

Så här söt och go kan man vara när man blivit trött av att springa runt väggarna och hitta på sattyg.
Så här ser det ut före. Galen katt som bara ska upp i fönstret och matte inte riktigt snabb med vattensprutan. Tror det dessutom bara är en myt att det funkar att spruta vatten på dom. Hans närminne verkar inte funka så bra.Ha nu en trevlig dag, jag ska dammsuga jag.

Tomte

Den här lilla söööta tomten har jag haft sen jag var liten och jag tar fram den VARJE jul. Vissa barn i familjen kan inte sova när den sitter och tittar på dom. Den är ju bara sööööt, eller?

Angelicas lampa

Angelica kom hem ikväll med världens coolaste lampa. Jag bara ÄLSKAR den, den är lite udda.
Tiita och njut *blubb, blubb*

Nyår 2008

Här kommer lite bilder från våran nyår. Vart lugnt i år, men inte f*n vart bilderna på mig bättre för det. Ha ha