Not seeing a Scroll to Top Button? Go to our FAQ page for more info.

Lördag

Softade mest hela dagen igår, var skööönt. Gubben drog iväg ganska tidigt på morgonen så jag var alldeles solo =)
Gick en sväng till ica och till posten. Syster Åsa hade skickat en paket till Oskar och vi var så nyfikna på vad det var. Var jättefina saker *tack syster*

Mina tjejer kom senare på eftermiddagen med en tidig morsdagspresent. Vart en lampa som jag så länge har kikat på men varit för snål att köpa. Super fin är den =)

Rastlösheten började komma så jag funderade på att åka ner på stan. Sagt och gjort. Mötte upp Camilla på TC och gick sen vidare till Harrys. Träffade massa bekanta och till slut dök min egen gubbe upp. Roade oss tills vi vart less (klockan var väl tolv då), gick vidare till frasses och vart sen hämtade av Stefan.

Har en trött och sliten gubbe hemma nu, men han är hemma iaf.

Kram alla

Morsdag


Den här otroligt fina lampan fick jag av mina döttrar. Älskar er *kram*

Brännboll & Svensexa



Så här såg J ut på sin svensexa igår......vad tycker ni? Helskön bild =)

Rolig dag

Idag har varit riktigt kul. Spelat tre matcher brännboll, och det var så kul. Är inte direkt nån stjärna, men huvusaken är väl att man har kul, eller? Har för mig att det är nån som sagt så =)
Efter vi spelat så gick vi och kollade på ett annat lag som spelade, surrade och tog några öl. Vädret var väl inte det bästa, men ösregnade inte iaf.
Angelica och Oskar var och kikade lite, tyvärr var första matchen slut då. Men fick pussa lite på Oskar, den lilla goa ungen =)

Annars bara softat sen jag kom hem. Sov några timmar och sen sett tv och surfat. Gubben kom hem strax efter åtta och man fick styra honom i säng. Vill INTE vara honom imorgon. Är tänkt han ska vara på plats 08.00 imorgon, men känner mig rätt tveksam att han ska orka det. Men konstigare saker har ju hänt. =)

Vännen V har nu kommit hem, ska ta mig dit nån dag här framöver.

Kram alla, nu dags för lopplådan

Brännboll




Blir att spela imorgon . Match kl 10.00. Kom gärna och titta.
Alltså kl 10.00, bana 3.

Är absolut ingen stjärna men gör det bara för att det är så kul. Kommer vi ihåg tar vi lite bilder =)


Torsdag

Började dagen tidigt, jag och gubben vaknade långt före klockan. Lika bra att kliva upp då! Lite frulle och surr vid matbordet.  =)

Kl 10.00 hade jag tid på vårdcentralen. Är med i ett projekt där. Många inblandade, ska bli spännande att se om det ger nåt.
Sen for vännen K och jag runt ersboda en sväng. Vart ingen shopping, förutom mat till kissarna då.
?
Kvällen har jag tillbringat hemma med gubben. Mys.

Brännboll imorgon??

Tisdag

Hej kära vänner

Har tillbringat större dagen idag med syster. Har mest följt med som smakråd när hon köpt presenter. Men tycker det är minst lika kul det.
Lunchade även med gubben, gottigt.

Träffade vännen L just före gubben slutade så vi stog och surrade ett tag. Slutade med att vi skjutsade hem henne =)

Kvällen har vi tillbringat i soffan, trötta som tusan.
Sov nu gott alla, kram

2010-05-24

Gokväll alla

Har nu pratat med vännen V och hon lät otroligt pigg. Synd hon inte ligger i Umeå, då hade man kunnat hälsa på. Får skynda mig till henne när hon kommer hem på fredag (tror det var då)

Nu börjar jag bli mycket piggare så nu vill jag och träffa Oskar. Pratade med Angelica i telefonen idag och Oskar lät och skrattade i bakgrunden. Goa lilla unge  =)
Att bli mormor slår det mesta kan jag säga, bara njuter.

Inte hört nåt från syster än så vi kanske ses imorgon ändå.

Sov nu gott alla och händerna på täcket

Nu har hon gjort det

Har nu hört att vännen V har gjort operationen, inte pratat med henne personligen men.....
Efter det lilla jag hört så verkar allt ha gått bra. Hon lär nog vara rätt trött idag så hon hör nog av sig imorgon (hoppas jag) Fick just slut på fria sms och slut pengar på luren (är det inte typiskt)

Imorgon ska jag införskaffa en present och sen luncha med gubben. Hade planerat att fara med syster men pga annat så kanske det inte blir av. *tänker på dig syster*


Är så stolt över dig Vera. *kram*

hm

Du avgör själv ditt eget öde

Söööndag

Idag går mina tankar till vännen V som är på väg på ett stort äventyr. Allt kommer att gå jättebra och vi ser fram emot att få hem dig i slutet av veckan. Massor av kramar


Nordic Rock

Hade ju bestämt mig för att inte fara på nordic rock, men är nu tveksam. Är inte ofta det händer nåt kul i den här stan. Tyvärr är det ju inget band som är bättre än Whitesnake förra året, men man kan ju inte få allt. Får fundera på det.

Attjo attjo prosit

Äntligen börjar förkylningen bli bättre, men frågan är ju om man blir så pass pigg att man kan springa vårruset. Kan jag inte springa så får jag gå =)

Annars har det inte hänt så mycket i veckan. Gubben varit på kurs och jag har snytit mig.

I helgen jobbar gubben helgen för första gången sen han började för 1,5 år sen. Dock bara 4 timmar så man hinner knappt sakna honom. =)

Helgen blir nog lugn hemma annars...mys med familjen och barnen. Hoppas på bra väder så vi kan hitta på nåt ute. Brukar vara trevligt att gå ner till sjön och grilla och göra pinnbröd =)

Hoppas jag får träffa Oskar snart, var längesen mormor fick pussa på honom.

Var och lämnade in förlovnings och vigsel ringarna för att slå ut dom. Inte billigt. 295:- per styck =(
Ska till veckan och köpa present till syrrans gubbe som fyller 30 ( ja se ungdomen)

Kram alla

Hopp om liv

Känns lite bättre idag så nu håller jag på att tvätta, men känns att det är rätt lagom. Imorgon ska jag ut på prommis hade jag tänkt.

Imorgon åker gubben iväg på kurs till Stockholm, lyxlirare där. Avis som attan är jag. Men han har tydligen kollat vädret och det ska vara bättre här hemma =)

Nu närmar det sig på OP för vännen V, så spännande. Break a leg gumman

Suck

Godmorgon alla eller vad man nu ska säga. Har inte blivit många timmars sömn i natt. Började kännas jobbigt i halsen och luftrören redan igår. Sen gick det ganska fort. När jag väl somnat så blir det ca 15 minuter, sen vaknar jag i panik att jag inte kan andas. Så har det varit hela natten, blir tokig. Inga halstabletter, inget. Får föröka hålla ut till apoteket öppnar.

Ha nu en bra dag alla *kram*

Slut som artist

Känns massor i benen att jag joggade idag plus tog en prommis på flera timmar. Men det är en skön känsla. Nu ska vi snart hoppa i säng.
Måste fixa min cykel imorgon.

Sussa gott

Röding

Med risk att stöta mig med vissa så ska vi äta röding till middag =)

Nu har det brunnit

Sprang min runda istället för att gå, mäkta impad av mig själv =)

Blä

Är förundrad över hur men kropp funkar, mest psyket då! Fast mest stör det mig förstås.
Men ska försöka kämpa på idag, får se hur det går.

Soft kväll

Haft rätt lugnt och skönt i kväll. Slötittat lite på tv och tog en prommis till ica för att köpa nåt gott. Vart en pepsi och en ny chips sort som kommit. Är inte så förtjust i chips men dom här var helt ok.
Sen så har vi sett film. Den första var en komedi, men minns inte ens vad den hette. Den var inte speciellt kul heller. Nu har vi satt på Surrogate. Verkar inte vara min typ av film men vill ge den en chans. Surfar samtidigt så =)

Kram och sov gott alla

Lite av varje

Varit helt underbart väder nu i några dagar, och jag njuter. Idag har vi varit och gått vid älven och kikat, så mysigt. Vill mer och mer ha en stuga vid vatten. Skulle bosätta mig där.
Mina tankar går till vännen V idag. Kramar om massor.
Funderar på att ta mig ut lite senare när det blivit svalare, gött med motion. Plus att jag måste ju bättra på lite innan vårruset börjar =)
Kram alla

Hello Kitty

Hittade en design som var riktigt söt, Men är INTE nöjd. Vill kunna göra en egen. Bara att lära sig då!!
Men rosa och söt är den.

Nåt att se fram emot

Surrade med vännen Anna idag, och hon ska iväg på Örn Expo på tisdag och jag ska följa med =)
Ska bli kul att hitta på nåt annat än att bara sitta här.

Sitter och ser på sveriges fulste hem, gillar verkligen det. Speciellt Thomas och Simon =)

Rastlös som fan, så nu ska jag hitta på nåt

P & K

2010-05-13

Idag har vi varit latar än latast. Gubben ledig. Skönt med såna dagar oxå men jag blir så otroligt rastlös. En bio ikväll skulle inte kännas helt fel, men som vanligt blir det nog inget. Vi har ju liiite svårt att enas om film.
Igår kväll kom Sandra och hennes kille hit, riktigt trevligt hade vi det. Hon tog ju examen igår. Hon är så duktig, fått bra betyg i allt. Härligt syrran, stolt blir man =)

Ska se nu om jag får nåt gjort. Kanske baka bröd. HIttade ett recept på en annan blogg som jag vill göra, morotsbröd. Ska dessutom göras i långpanna, så enklare kan det ju inte bli-

Ha en fortsatt trevlig kväll =)

10 Maj

Dagen började ganska tidigt, tidigt för mig som är sjuksriven iaf. Vart hämtad hemma strax efter nio och sen for vi vidare till Nus. Åsa skulle till doktorn och jag skulle passa hennes dotter. Passa och passa, hon är så pass stor att man bara kollar så hon inte försvinner =)
Efter det så for vi vidare ner på stan och åt lunch. Vi åt på salladsbaren, och gott som attans var det. Kaffet däremot smakade RÖV.

Sen skulle Åsa handla lite åt dottern, så det vart några butiker och några påsar med kläder. Jag bara tittade på =)
Ansträngde mig verkligen för att hitta nåt på rean men lyckades ej. Lika bra det, har allt jag behöver.

Sen åkter vi vidare ut mot skokanonen och barnens hus. Gick in på Café Victoria för att köpa lite fika. Hittade till slut en mazarin som jag ville ha och en kopp kaffe. Skulle bara gå på 39:-, tyvärr tog dom inte kort om man handlade för under 50 kr. Hittade en dyrare variant på fika men landade ändå bara på 49:-
Vart ORDENTLIGT tjutrig när jag ändå inte fick betala med kortet så jag vägrade köpa nåt alls.
En krona, var det nåt att bråka om???? Kanske jag som var grinig?? Har bestämt mig för att sluta röka så jag har inte rökt, då brukar ju humöret inte vara det bästa.


Sköna söndag

Varit en rätt skön söndag. Förmiddagen tillbringade jag och gubben hemma. Joxade och plockade lite.
Efter tolv for jag och hämtade nummerlapparna till vårat lag i vårruset. Kommer att bli spännande att vara med. Gör det mest för att det är en kul grej.
Var och handlade lite som fattades och svängde förbi en loppis när vi åkte hem. Var verkligen bara skit där, så då sparade vi lite pengar.

Åkte sen ner på stan och köpte mjukglass och satte oss nere vid älven. Var riktigt mysigt. Så länge solen sken iaf. Blev molnigt så då gick vi upp till MVG och kollade om min klocka hade blivit klar. Har skickat den på lagning 2 ggr sen jag fick den i julklapp. *arg*
Nu hade dom bytt urverk i den så nu vore det väl fan om den skulle stanna igen.

Imorgon ska jag passa Hanna medans vännen Å är hos läkaren, och sen blir det lunch. Myyys. Valde mitt favvoställe, salladsbaren. Heter säkert nåt annat men kallar det så =)

Nu dags för sängen snart, hämtas tidigt imorgon.

Kram alla

Frågor och svar

1. Ska du på Nordic rock?
Svar: Nej det ska jag nog inte. Tycker inte att det är nåt nog bra band för att betala dom pengarna. Åker hellre på Rock weekend.

2. Ska vi ta en öl i sommar nån kväll ?
Svar: Klart vi ska ta en öl i sommar Annika. När du vill =)

3. Har du blivit lurad på nätet nångång?
Svar: Ja det har jag. En gång på blocket (lärde mig en läxa) Sen har man väll pratat med folk som sen inte varit den dom utgett sig för. Men det var många år sen. Sen har jag nog blivit lurad utan att jag vet om det.

4. Vad är det mest onödiga och dyraste du handlat någon gång! (Simpel fråga jag vet men jag vet ju så mycket om dig redan!)
Svar: Har funderat på den och jag vet inte riktigt. Kan tyvärr inte komma på nåt, får fundera mer på den. Sorry =(

5. Hittade Du ngt i avloppet i går?;=))
Svar: Nej Stefan jag hittade inget, kollade faktiskt inte ens.

6. Vad är det pinsammaste du någonsin gjort?
Svar: Jag är pinsam mest hela tiden, men det pinsammaste är nog när ni barn var små och man ammade och glömde stoppa in bröstet igen efter man ammat.

7.  Vilken är din favoriträtt?
Svar: Älskar ju mat så det finn massor. Men nåt jag inte blir less på är ju asiatisk mat, typ wok. Skulle kunna äta det jämt.

8. Vad skulle du köpa om du vann 10 miljoner?
Svar: Först skulle jag trygga alla barnens framtid, och Oskars =) Sen skulle jag köpa en stuga vid havet, vid vatten iaf. Det är nog det första jag skulle göra. Sen skulle jag nog passa på att resa och upptäcka världen.

Vart inte allt för många frågor, men svarade så gott jag kunde på dom jag fick =)

Frågestunden fortsätter till söndag kväll

Så fråga på =)

Fredag

Hade riktigt mysigt igår. Var ute och prommade med Angelica, Oskar och Kenneth. Solen sken, men drog ganska kallt. Lilla Oskar var inte så glad, han hade fått vaccin och hade lite ont. Men han var lika söt som vanligt ändå =)

På kvällen var jag hos svägerskan. Vi tog en öl, spelade lite spel och surrade.  (Vart inget här heller Therese, hihi)
Gick sen hem och skulle se på tv, men somnade på soffan. Helt utslagen! Kanske jobbigt med frisk luft =)

Är nu lördag och jag är uppe med tuppen. Somnade ju som sagt rätt tidigt igår så jag vaknade när gubben kom hem. Så nu sitter jag i köket och bloggar. Har främmande på soffan som sover här så jag vill ju inte störa, inte än på ett tag iaf =)

Planer för dagen? Har inga än, men verkar bli fint väder så ut vill man ju. Kanske skulle börja skola ut Lurven, han behöver verkligen få springa ute. Liiite för mycket energi och livsglädje i sig för att vara innekatt....

Nu dricka upp morgonkaffet och starta dagen....

Godmorgon =)

Frågestund

Nu ska jag härma Annika lite och oxå ha en frågestund. Blir spännande, eller?

Fråga på , svarar på ALLT =)

?

Vad ska man egentligen skriva om på en blogg. Är så imponerad över dom som verkligen skriver om ALLT. Vet inte om jag skulle våga det. En vän till mig sa igår att jag skriver ju faktiskt bloggen för min egen skull. Det är ju iofs sant, men vet ju att det finns människor som läser här. Vill jag att dom ska veta allt?

Fast är ju jag som skriver och det är mina tankar och funderingar, kan ju egentligen inte bli så fel, eller?


Ko



Den här söta stolen hittade jag till Oskar när jag var på loppis förra helgen, så söt =)

Tillfälligt?

Är nog bara tillfälligt men känns rätt ok idag. Ska passa på att njuta av det. Imorgon är en annan dag.
Mina problem är rätt små, finns dom som har det värre.


Allt är relativt

Hej alla

Varit rätt aktiv idag, om man nu kan säga att klä sig före 15.00 på dagen och få i sig lunch är aktivt.
Har inte sovit bort dagen iaf, fast dagen är ju inte slut än. Hah!

Funderat och vridit på varför jag mår som jag mår just nu och jag tror jag kommit på varför. Ska ringa lite samtal och ordna lite i eftermiddag, då kanske måendet blir bättre.

Inte bloggat så mycket på sista tiden, men det beror ju på att det inte finns så mycket att skriva om. Händer inte så mycket när man ligger ner. Kanske skulle passa på att ta lite kort, då får ni tips på hur man INTE ska se ut på dagarna =)

Kram (nu kom solen fram)

Noll

Finns Nada att skriva om

Kämpar på

Kram alla