Not seeing a Scroll to Top Button? Go to our FAQ page for more info.

Lovar att bättra mig

Har varit ooootroligt dålig på att kommentera mina kommentarer. Lovar att bli bättre på det =)

Marina - Biggest loser spelet är ett träningsspel. Antingen använder man wii kontrollerna eller wii boarden. Är olika övningar som man gör, och man gör dom mot sig själv. Är jättekul och jag lovar att det tar. Du får gärna komma och prova nångång =)

____________________________________________________________________________________


Annars så har jag varit ute och prommat idag, och prommat. Först var jag på banken och ordnade med fullmakten till föreningen. Sen våldgästade jag Mickes ex en stund. Kaffe och trevligt sällskap =)

Efter det prommade jag vidare till Emelies skola och samtal, gick bra =)

Prommade sen vidare på coop och strosade runt tills gubben slutade. Träffade Cissi på HM, trevligt att se dig.

Till middag vart det pizza. Man behövde inte laga maten och man slapp diska. Tack för det pizzerian.

Försöker nu få tag på vännen A för att kolla hur dom planerat för imorgon.....

Kram

soffa

Har en sån här soffa sen förut. Skulle verkligen behöva en till. Lite men en soffa och en fåtölj med våran stora familj. Sugen att köpa den här, hittade den på blocket.


Kommentarer

Fått min första konstiga kommentar här på bloggen. Den lilla fegisen vågade inte stå för vem det är, men men.
Vill ni kolla så finns den under "anusblekninginlägget"

Idag har inte hänt mycket alls. Har PMS och har inte kommit mig ur sängen. Fryser som en hund plus att humöret inte är på topp. Är mer nere än arg, men det arga kommer om några dagar.
Har ni pms? Hur gör ni?

Gubben har farit och handlat och jag hoppas att han har en liten godisbit med sig hem =)

Inte mycket att se på tv, så jag slog på Anna Anka.

Kram

Favvo

Har just provat ett nytt spel vi skaffat, så kul. Ni borde testa


Inget att berätta alls

Har inte så mycket att skriva om idag så jag lägger ut lite bilder på konstiga hus





Roligare än så här blir det inte...sov gott alla

Helgen

Fredag : Började dagen med att fara på Svea festivalen med vänner Vera. Var riktigt trevligt. Var massa olika montrar, allt från swedbank till massag. Ganska brett utbud alltså. Träffade vännen Anna-karin som jobbade in en av montrarna. Efter att ha gått runt och tittat, tävlat och fått massa gratis saker så tog vi lunch. Vart en dagens på subway, en tonfisk. Där satt vi och mös, surrade och fyllde i resten av tävlingarna vi ville vara med. Öppnade mitt fina paket som jag fick av mina gamla klasskompisar från Vindeln, en jättefin vas *glad*

När jag vart trött och less så tog jag bussen ut till syrran på västerslätt. Medans jag stog och väntade så kom det en galen tant, LOVAR ATT HON VAR GALEN. Hon skrek genom hela vasaplan och slog folk med en liten kylväska. Kan säga att folket skingrades ganska fort =)
Ringde polisen, dom skulle komma och kolla upp vad det var för fel. Hann inte stanna kvar för att kolla.

Hos syster vart det öl, ölkorv och karaoke. Var hemma strax före tolv, trött och slut.

Lördag: Hände inte många knop. Vi åt massa god mat, mös och såg på tv.


Söndag: Idag har vi varit rätt effektiva. Skottat fram grillplatsen på gården, var MYCKET snö. Lär nog inte kunna lyfta armarna imorgon. Sen har vi pysslat hemma och så gjorde gubben sååå god middag. Så nu sitter jag här med uppsvullen mage och mår gott.

Ja det var min helg, vad har du gjort?

Sveafestivalen

Imorgon ska jag och en kompis på Sveafestivalen. Är tydligen andra året dom anordnar det i Umeå, måste bara dit och kika. Dessutom ska min gamla klass vara där och massera och jag vill träffa alla =)
Kommer att vara föreläsningar och olika montrar plus massa annat. Gå in på hemsidan och kolla.

http://www.sveafestivalen.se

Har även kollat runt lite jobb idag, måste ju ha nåt mer bestående eller så. Jag ger inte upp.
Ser nu på Biggest looser, återkommer.

Kram

Tisdag, hela dagen

Idag har jag jobbat hemma första dagen. Startade lite lugnt med drygt två timmar. Känns helt ok. Har inte satt så stora krav på mig själv så går det bra så är jag mer än nöjd.
Så jobbat och tvättat har jag roat mig med. Ansträngde mig lite till middagen och gjorde hemmagjort mos oxå, hädade tyvärr och hade köpta köttbullar till =(
Gick ner i lilla maggen ändå.

Imorgon var det tänkt att Anne-lee och jag skulle träna, men hon har sjuka barn och dom byter av varandra hemma. Min snälle vän M.O sa att han ville med, men han lurade mig rejält. Inte tusan ids han röra på sig *latmask* HAHA.

Gubben är iväg ikväll och fixar med nåt släp åt en arbetskamrat men han borde nog vara hemma snart. Blir en lång dag för min älskling.

Nu ska jag gosa ner mig i soffan och se på desperata husfruar......

Kram

Glömde kameran

Naturligtvis så glömde jag ju kameran (inte alls ovanligt), så det vart inga kort från gymet. Men kul hade vi ändå. Sprang för första gången på löpbandet, och jag dog inte. Fick verkligen blodad tand....ett plus att man kan se på tv under tiden =)

Solen skiner och det droppar från taket, det ÄR verkligen vår. Måste ta mig i kragen att hämta cykeln hos vännen K oxå, saknar den lite =)

Kvällen kommer att tillbringas i tvättstugan, tråkigt men nödvändigt. Alltid kul med rena kläder, fast snart är det sommar och då behöver man ju inga *hihihii*

Kram

Helt underbart ute

Jag och gubben drog på oss träningsskorna och gick en prommis i det fina vädret, helt underbart. Nästan så man vill ut igen. Men ska fixa lite här hemma och sen möta upp Anne-Lee på IKSU. Lite kondition tror jag det blir. Måste träna på min springning, är ingen springare =(

Nu joxa lite. Har jag tur så får jag lite bra kort på oss oxå =)

Kram

....bara en liten stund till

Fick somna en stund till så nu känner jag mig som en människa igen =)
Solen skiner, det droppar från taken och fåglarna kvittrar. Kan det bli bättre? Måste nog göra mig klar och gå ut i det fina vädret.

Kram

Tröttis

FY bubblan vad jag är trött, man kan ju nästan tro att jag var ute och slarvade igår. Vaknade av att jag var illamående och hungrig, blir alltid så om jag inte fikar innan jag lägger mig. Att jag aldrig ska lära mig =(

Inne på kafffemugg nr 1, hoppas vakna snart.

Klänning

Har nu äntligen hittat en klänning att ha på bröllopet i början av Juni. Hoppas den är lika fin på.
Vad tycker ni?

lördag

Idag har det inte hänt många knop här inte, latar än vanligt. Men det får vara ibland, eller? Väntar bara på att det ska bli måndag ska jag får sätta igång med mitt hemjobb, nu är jag taggad. Får se om jag är det efter en hel dag med nej tack. Ha ha. Gubben är iväg med Samuel till sporthallen, jag valde att stanna hemma och vila. Har sån otrolig huvudvärk idag. Kanske beror på all fukt ute?? haha

Imorgon ska jag nog ta tag i alla småsaker som måste göras. Står en tavla på golvet som ska upp, men finns inget fäste där bak. Köpt massa nya galgar till sånt som måste galgas. Såna småsaker som man lätt inte gör.

Fast hade jag fått bestämma hade jag suttit på en skoter idag =)

kram

6 April

Änteligen är helgerna över för den här gången. Kul med helg men blir lite för mycket av den varan ibland. I påsk har vi softat, umgåtts med folk och spelat massa wii fit.

Ska senare iväg och hämta ett paket på posten. Har ingen som helst susning om vad det är, så det blir spännande. Tänkte ta en tur med stavarna oxå. Måste röra lite på döfläsket=)

Skriver mer när jag hämtat paketet, bajs =)

roligasaker.se

Godmorgon alla
Var inne och kollade på en sida som hade både roliga och väldigt konstiga saker.


En radiostyrd spindel, huvva.



Lite coolt, men skulle nog inte passa hemma hos oss =)

Om man inte har råd med en riktig kamera kan man tydligen köpa en i papper och bygga ihop. Allt för att få glänsa lite.


En låda som man bygger ihop till en toa, om man vill göra det ute i naturen.


En luftgitarr. Som du ser får man inte mycket för pengarna. Ha ha



En joddlande gurka, ett måste =)


Bara nostalgi


En annorlunda nötknäckare

Ibland är ord överflödiga

Wii fit

Har kommit på hur kul det är med wii fit igen. Skaffat en nytt spel med Jillian från Biggest looser. Har inte testat det än, men gissar att det är rätt kul. Om inte annat så jobbigt när hon är med, HAHA. Har du provat?


Glad påsk eller nåt sånt

Dålig uppdatering, igen! Haft mycket att tänka på och många beslut att ta. Har mest bara varit och funderat. En del har löst sig men inte allt. Nog om det.
Oskar har varit och hälsat på massor och han är ju världens goaste, kan inte få nog av honom. Tagit massor av bilder men dom får ni bara se om ni kommer och hälsar på =)
Förra helgen var vi iväg på IKEA, roligt men väldigt tröttande. Förut älskade jag att shoppa, nu tycker jag det mest är jobbigt. Tror det är kraftiga VUXENPOÄNG =)
Läser massor av bloggar och förvånas över hur vissa kan bli så kända. Dom flesta är ganska vettiga och har nån typ av budskap eller är iaf lite seriös. Men då finns det speciellt en blogg jag retar upp mig på, säger inte namnet men det rimmar på Misse =)
Men tydligen måste det ju finnas ett behov av såna bloggar oxå, eftersom dom är så stora. Nu ska jag inte klaga så mycket mer, har ju inte direkt nån prisbelönt blogg själv =)
Ska snart börja förbereda inför påsklunchen, kram alla.