Not seeing a Scroll to Top Button? Go to our FAQ page for more info.

Fredag



Eller nåt sånt, får se vad kvällen har i sitt sköte. Imorgon får jag då främmande av en väldigt god vän som stannar några dagar. Annars har jag bara varit hemma, plockat lite, suttit vid datorn. Aj fan, glömt äta nåt, kanske dags då.  *kurrar i magen*

Disco på finska

Råkade ramla över den här på youtube, skrattade så det nästan kom kiss =)

Hej hopp gumminsnopp

Vaknade med ett ryck i morse, panik. Måste ha drömt och hållit andan. Ut på ballis och röka, naturligtvis =) Magen var uppsvullen som på en gravid elefant oxå. Måste ha varit äggsåsen från igår. Men gott var det. Vart inte många timmar sömn i natt heller, men vad gör det? Klev upp, gjorde frulle och kaffe såklart. Vännen V var inte på msn, så jag fick efterlysa henne som vanligt. Ha ha.

Efter massa kaffe och surrande på datorn så satte jag mig på cykeln och brummade ner på stan. Skönt som tusan. Ännu bättre med Metallica på maxvolym. Mötte upp vännen V som bjöd på fika på Barista, igen. Dags för mig att börja bjuda igen kanske.-

Vi strosade omkring lite på stan och sen åkte vi vidare mot sporthuset och sen Ersboda. Handlade nada. Berodde nog på tom börs, eller vad tror du???
V lämnade mig på stan sen när hon for vidare hem. Kom ihåg att gå in på Ultras information och kolla om mina solbrillor var där, icket. Bara att kolla bishops, är dom inte där är dom borta. Har förmåga att gömma dom hemma så ingen av tonåringarna lånar dom. Antingen har jag gömt dom (Sen på natten efter en utekväll) eller så har jag tappat dom. Suck! Älskade dom verkligen, och billiga var dom inte heller. Ja ja, det man inte har på ögonen får man ha i börsen =)

Cyklade hem i sakta mak, fortfarande med musik i öronen. Kändes lite tråkigt att bara fara hem sådär så jag satte mig på en parkbänk och bara glodde och lyssnade på  musik. Tantvarning?

Just nu är gubben ute på parkeringen och fixar i nån bil och jag sitter här och surfar runt (spelar spel på fb)

På tal om fb, vad gjorde man på internet före det??? Kommer inte riktigt ihåg.

Nu nog för idag, ska surfa vidare *tjingeling*



Liten egobild, försöker träna på att vara naturlig på bild. Dvs att inte prata och dra upp axlarna. Fungerar sådär =(

Bara njut