Not seeing a Scroll to Top Button? Go to our FAQ page for more info.

Måndag

Var min första dag på arbetsträningen idag, var riktigt kul. Fast gick omkring och kände mig som en mosad banan. Sitter nu och snyter mig som besatt och ber till högre makter att jag ska vara piggare imorgon.
Ska ta och baka nåt inför födelsedagen, fast det är nog ingen som är sugen på förkylningskakor?!

Det bästa mot nästäppa har jag hemma och det är :


Funkar verkligen, prova om ni inte har gjort det. Bildern är stulen från apoteket.se

Prosit

Försökte hitta en bild på nätet som visar hur jag mår, hittade den perfekta. Bortse bara från den dåliga hårdagen ;-)

Helgen som var



Helgen har varit helt ok, förutom att jag blivit förkyld. Tjejfesten var trevlig och vi hamnade på Harrys. Mindre trevligt för där var det fullt med....jag vad ska man säga......idioter ;-)
Försöker nu kurera mig med pandodil, bisolvon och fisherman´s. Imorgon börjar arbetsträningen.

Bilden kommer från igår när vi var på Harrys, lyssnade på ett heltskönt bluesband =)

Neeeej

Vaknar 5.20 av så satans ont i halsen. Vi som ska ha våran tjejfest ikväll.....febern är inte heller långt borta känner jag. Fan, fan, fan!
Jag måste ju vara pigg till på måndag när jag ska börja jobba. Bara att bita i det sura äpplet och ställa in???? VILL INTE

Mysbild

Bara en mysbild idag, på mig och lillasyster (ena av dom)

Möte

Ska snart iväg på möte på vårdcentralen, vad jag nu vet så kommer läkaren och min handläggare från Fk att vara där. Blir spännande att se vad vi kommer fram till.
Jag själv söker jobb som besatt, överklagar massor till fk och kör mina demos. Vad blir nästa anhalt, leta tomflaskor i soptunnor??

Inte bitter alls =), faktiskt inte.....

Tok-mormor

Gick jättebra att vara med Oskar fast det var första gången. Han sov när jag kom så jag satt och softade lite och såg tv tills han vaknade. Han fick stora ögon när det var mormor som kom och tog upp honom, men inga ledsna miner. Började med lite gos i soffan för att vakna till, och det tog inte många minuter. Tok-mormor var ju på besök då måste man busa.
Så under eftermiddagen hann vid med att busa, äta mosad banan, byta blöja 2 ggr (en var bajs), äta lite välling och busa ännu mera. Mysigt som tusan, men jag såg nog helt slut ut när dom kom hem =)

Ska nu mysa lite med tonåringarna som är hemma, festa till med lite chips och dip.
Kram alla, speciellt en STOOOOR kram till vännen V

Prinsen

Nu ska jag fara och vara barnvakt åt bästa lillprinsen i världen

Tjejfest

Tjejfest blir det på lördag, sist vi hade en så hade vi sjukt kul. Alla lika galna =)
Idag har det inte blivit nåt på min crosstrainer, är rätt stum i benen. Inte allt för konstigt sen timmen igår.
Har gubben hemma ikväll, myser i soffan. Vi har som både fullt upp resten av kvällarna i veckan =(

Väntar på att det ska dimpa ner brev från fk, ett bra sådant då. Men det lär ju aldrig inträffa. Emelie är fortsatt sjuk, och hon måste ju bli frisk. Hon har op på fredag kl 08.00

Nu ska jag se mina favvoprogram innan det är dags för sängen....

Kram på er

En svart dag

Är djupt deppad över valresultatet, fast som vännen V sa - kan det nu bli så mycket värre?????

Dammat av...

Våran crosstrainer =)
Stoppade "hysteria" skivan i stereon och körde, nästan en timme vart det. Skönt som tusan. Fast mitt under tiden så lossnade skruven till trampan, så jag fick laga lite, men "händig kvinna reder sig själv"

Nu in i duschen och sen rösta.....

Tjingeling

Ny design

Vad tycker ni om nya designen? Jag gillar den, man ser lite mer vem "jag" är. Nu iväg och rösta....

Rösta, rösta, rösta


Imorgon är det val. Utnyttja din rätt och skyldighet, tänker jag göra =)

Äppelmos

Har i alla tider hatat äppelmos, varför har jag som inte riktigt vetat. För vanliga äpplen gillar jag ju. Idag när jag gjorde min havregrynsgröt så var all sylt slut *panik*
Det enda som fanns att sätta på gröten var äppelmos. Sagt och gjort, på med det på gröten.
Vid första skeden och första lukten kom jag på varför jag inte gillar det.

När jag var ca 7 år så satt jag på barnhem och fick ALLTID äppelmos på gröten. Så nu har jag löst det mysteriet =)
Åt upp hela skålen med gröt, så nu vore det väl fan om jag inte kan äta äppelmos i framtiden.

2010-09-16

Fått massage av grannen idag, så nu känns det mycket bättre. =)
Ännu ett party är inbokat. Var en tjej som sett min flyer på coop och ville ha ett. Nice.....ville bara berätta det....

Onsdag

Idag har jag gjort lite av varje. Fast med haft huvudvärk hela dagen, det suger kan jag säga. Var på stan med vännen Kenneth. Var på banken (tiggde en spargris), ville ha en rosa med det fanns inte. Fick en röd fin istället. Kan ju vara bra att ha om man får över några pengar att stoppa i den *skrattar hysteriskt*

Var på Ur & Penn och lämnade in klockan, IGEN. Nu är det tredje gången. Lät som dom skulle byta ut den, annars jäv***.
Var och tittade på nya tågstationen *wow*, händer ju inte så mycket i den här stan så det var speciellt - NOT. Är nog min huvudvärk som gör mig förvirrad.......eller nåt....eller så är jag bara född sån. =)

Kvällen har tillbringats hemma....baconpannkaka till middag.....sittandes i soffan....surfandes.....

Lika bra av avsluta här för ikväll....vart inte mycket ordning på det här inlägget...

Over and Out

En riktig skitdag, men som vart ok till slut ändå

Morgonen började med att jag vaknade och hade världens katarr svid i magen. Upp för att stoppa lite frukost i den, men inte tusan vart det bättre. Hällde i den två muggar kaffe och la mig. (inte allt för smart kanske) Efter ett tag gick det faktiskt över. Låg en stund men var bara strunt på tv så jag klev upp för att kolla om posten kommit, och det hade den. Lurven hade hunnit sätta sina små söta tänder i den, men inte för mycket.
Låg ett kuvert från försäkringskassan med i bunten. Tyvärr var det ett avslag på min överklagan. *morr*

Humöret sjönk till .......ja jag vet inte vad. Har då gått med morgonrocken precis hela dagen, sitter i den än. Stackars familjen gjorde sig dubbelmackor med lite salladstjafs till. Orkade inte laga mat.
Men efter middagen och lite mat i magen så kom jag igång igen. Skrivit en ny överklagan som åker iväg med posten imorgon, plus att jag fixade det personliga brevet som är skickat till olika ställen nu. Lite duktig vart jag till slut =)

Även hittat igen alla mina bloggar som jag brukat läsa, åh vad jag saknat dom. Har nu massor att läsa ikapp.

Imorgon blir det stan och göra lite ärenden, bland annat lämna in klockan - IGEN. Nu borde jag fan få en ny, annars jäv'''.

Kram på er alla och ta hand om er

Tack vännen V för att du hjälpte mig med överklagan *stor kram till dig*

2010-09-13

Ja ni. Mycket man borde, städa, träna m m. Sitter just nu och tittar på biggest loser och blir så sugen att göra nåt. Men....klockan är ju så mycket, inte kan man träna då. Ska ju sova snart. Snacka om dåliga ursäkter. Kanske skulle ta och damma av våran crosstrainer som står så stolt här i vardagsrummet =)

Fk har inte än gett nåt besked om min överklagan, börjar misströsta. Lite jobbigt att vara utan pengar precis HELA tiden. Men inte mycket man kan göra. Jo, söka jobb. Men vem tusan vill anställa nån som först och främst har varit hemma och sjuk i 10 år? Men som sagt, varför ge upp?? Börjat på ett personligt brev, är väl det man har nåt att ge med. Refersenser som är över 10 år gamla skrattar dom nog bara åt.

Dags för psykologen imorgon (nice), sen nästa vecka har jag möte med läkare, fk mfl. Ska bli spännande att se vad det kan ge. Kanske bara en notis i mina papper är jag rädd. Dags att beställa tid hos sjukgymnasten oxå, har ju inte varit dit sen hon gick på semester.  Vet ju det att min värk blir värre när jag inte rör på mig, så....skärpning bruden. Synd jag inte bor närmare vännen V då kanske jag hade kunnat följa med henne och träna på IKSU spa. Men är glad att hon kommit igång, härligt tjejen =)

Imorgon är den förhatliga årsdagen, 14 september. Imorgon för 16 år sen gick min mamma bort, tråkigt men sant. Hoppas hon har det bra där uppe bland änglarna.

Nej nu fortsätta se när andra rör på sig på dumburken, kram på er =)

Hjälp

När typ alla datorer i huset blivit knäppa och funkar typ när dom vill så har mappen med bloggar som jag läser försvunnit.

Är det nån där ute som läser min blogg och har en egen så ge mig gärna adressen =)

Tack, tack

Vill bara påminna om ......

.......bilden till vänster om mitt inlägg. Finns fina varor att köpa, eller rent boka en demo med mig. Har redan haft några och vi har haft det så kul....så slå till....

[email protected]

073 - 83 66 394