Not seeing a Scroll to Top Button? Go to our FAQ page for more info.

fredag

Äntligen helg! Mest för att man får ha gubben hemma =) Man hinner som inte umgås så mkt på veckorna. Efter skolan i tisdags så var jag rätt slut, men har mått lite bättre för varje dag resten av veckan. Vad det beror på vet jag inte och det struntar jag i =)

Vi har börjat med ett projekt här hemma. Vi har en klädkammare, inte allt för stor - men lagom. Av nån anledning så blir det ett förråd, trots att jag har mkt av mina hängande kläder där, plus dukar och dyl. Är enda linneskåpet i hela lägenheten. Men nu har vi tagit ut precis ALLT och rensar och sorterar. Tycker gubben är otroligt duktig på att kasta, han som annars vill spara allt och lite till. Hoppas nu bli klar idag, ska bara köra en massa till soporna, en del till förrådet och så det som ska vara kvar i klädkammaren. Sluttanken med det här är att vi ska skaffa oss en garderob med skjutdörrar som jag kan ha alla mina kläder i och så ska klädkammaren bli gubbens lilla krypin. Han gillar ju att fixa (laga) datorer och fixa med mobiler. Så jag tänkte att han skulle få sig ett krypin där, så slipper man ha sakerna i resten av lägenheten. Smart va? =)

Balkongen är oxå äntligen klar. Dom har äntligen tagit tag i att renovera dom. Skulle ta max 3 veckor och nu har det gått 4. Kan säga att kissarna har haft det rätt jobbigt, dom har ju varit vana att få sitta där ute (med nät över förstås) Inte nät då över katterna utan vi har nätat för hela fronten på balkongen, bor ju på tredje våningen så det skulle inte vara så bra om dom ramlade ner. Så nu i helgen blir det att sätta nytt nät så dom får komma sig ut. Bra för mig oxå, då slipper jag gå ner på gården och röka.

Planer för helgen? Är bjuden på fest imorgon, men är lite osäkert om vi kommer oss iväg. Gubben har åkt på den här hemska förkylningen som jag och hela världen har haft. Stackare där. Jag får bädda ner honom och pyssla om honom lite.

Måste köpa oss en ny resväska oxå. Den gamla var GAMMAL och föll isär. Ska ju iväg på Rockklassiker Kryssning nu den 27 oktober och sen bo en helg på hotell i stockholm. Ser ju lite illa ut att komma med allt i ica påsar (eller hur Angelica?)

Nej nu ska jag återgå till mitt kaffe och vänta på att vännen V behagar kliva ur den varma sängen och komma till datorn .....Kram kram

Vera

Vännen V låg i soffan i någon form av extra sovmorgon då.. Skönt att du mår bättre, och man måste ju inte analysera så mycket över anledningen! KRAM

Skriv en kommentar