Not seeing a Scroll to Top Button? Go to our FAQ page for more info.

helgen som varit

Helgen har varit helt ok på alla sätt och vis. Varit "barnlediga" i 2 hela dygn, inte illa. Minns inte när vi var det sist. I fredags gjorde vi inte allt för mycket. Låg faktiskt i sängen mest hela dagen och bara VAR och glodde på tv, var rätt soft. Vid 21 så for vi iväg på Ica Maxi för att handla, kan säga att det var inte mycket folk och man kunde strosa i lugn och ro. Hittade billig fryst oxfilé sen den köpte vi. Skulle ju ha grillfest på lördagen. Resten av kvällen vart lika lugn som dagen hade varit.

När man slog upp ögonen på lördagen så var det strålande sol ute, underbart. Bra väder för grillning. Vid ett snåret dök syster och hennes kille upp, vill skulle till R och T för att äta sill lunch. Var otroligt gott, Micke hade även gjort currysill *mums*



Efter lunchen drog dom andra ner på ängarna för att spela lite brännboll. Jag och gubben gick hem och fixade lite till middagen och bara tog det lugnt. (dvs öl i solen på balkongen)

Grillningen började vi med kring 18 och folk hade börjat droppa in. Vi bor inte så stort men mysigt hade vi. Otroligt gott var det oxå. Sen blev det massa surr och så åkte dans spelet fram.


Visst ser dom ut att ha kul, dom två kassaskåpen. Haha.

Vid 23 så var vi fortfarande inte less så då drog vi ner på schlagerklubben. Var rätt ok. Magnus Carlsson var där och spelade, så det var schlager på riktigt. Vart rätt mättade så resten av kvällen satt vi på cover club. Måste ha varit världens sämsta cover band som var där, för sjunga kunde han då inte. Inte till dom låtarna dom spelade iaf.
Efter en taxiresa som pausades vid statoil nedanför Nus (ville ha en pizza) så stöp vi isäng hemma. Trevligt hade vi men skönt med vardag igen......imorgon =)
Kram

Skriv en kommentar